Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž v Brně škrtil protivníka, který ho hryzl do prstu

O prsty málem přišel rváč, který se vydal do domu Armády spásy v jihomoravské metropoli. Když čekal před budovou sociální služby, postavil se do cesty jinému klientovi. Ten mu začal nadávat, aby se uhnul a protože urážky nepomohly, vyzval provokatéra na souboj. Po pár pěsťovkách a ranách do hlavy se bitka zvrhla ve škrcení, které ale rychle ukončil kousanec do ruky.

Několik cizích prstů si strčil do pusy klient brněnské Armády spásy. K zoufalému činu se muž z Karvinska odhodlal poté, co prohrával brutální rvačku před domem v Mlýnské ulici, kde sociální služba sídlí. Do té ho uvrtal šestačtyřicetiletý Kroměřížan, jenž si usmyslel, že o pár let mladšího návštěvníka nepustí dovnitř budovy, čímž ho dopálil.

„Čtyřicetiletý muž z Karvinska nejprve verbálně a následně i fyzicky atakoval Kroměřížana, který mu prý bránil ve vstupu,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná. Starší práč si to ale nenechal líbit, a poté, co při vzájemném přetahování oba upadli na zem, získal převahu.

Protivníka, kterého uvěznil ležícího na zádech, následně začal tlouct do hlavy a škrtit. Zbitý sok, jenž lapal po dechu, se proto rozhodl situaci vyřešit po svém a silnějšího rváče hryzl do ruky.

„Při příjezdu hlídek byla situace vyhrocená a nepřehledná, na místě postávalo několik osob, které se vzájemně překřikovaly a emotivně gestikulovaly. Oba muži také opakovaně odmítali lékařské ošetření,“ dodala. Přivolaní republikoví policisté vyloučili spáchání trestného činu, proto strážníci podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámili úředníkům.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, MP Brno, strážníci, bitka, Armády spásy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně škrtil protivníka, který ho hryzl do prstu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.