Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Zkuste najít, kde mám občanku, vyzývala ke hře rozdováděná žena v Brně strážníky

Náročnou šichtu si střihli brněnští strážníci, kterým zatopila čtyřiadvacetiletá žena. Rodačka z okresu Vyškov se usadila u benzinové pumpy do křesla, popíjela a otravovala zákazníky. Potížistka se neuklidnila, což vyústilo v příjezd městské policie, jež si dlouho s podezřelou nevěděla rady.

Do terénu povolala pracovníky v uniformách pumpařka, jíž vadilo, že zákazníky i personál v Heršpické ulici neustále obtěžuje problémová žena. Navíc ani po důrazných výzvách nemínila odejít. Strážníci proto přijeli, aby se na vlastní oči přesvědčili, co se u čerpací stanice děje. Hned po příjezdu jim bylo jasné, že telefonát volající byl na místě. 

Chování bylo opravdu nestandardní, po hlídce požadovala přivolání lékaře z důvodu zranění, které nebyla schopna popsat ani ukázat. Na výzvu k prokázání totožnosti reagovala tak, že na křeslo hodila tašku s lahvemi vína a vybídla strážníka, aby si doklad našel sám,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná

Hlídka neměla na podobné vylomeniny čas ani náladu. Výzvu k hledání občanky proto zamítla. Čtyřiadvacetiletou místo toho odvedla na policii, která zjistila totožnost opilkyně. Tu navíc čekaly další potíže. „Hned poté přivolala sanitu a doprovodila ji na záchytnou stanici, neboť její chování odpovídalo užití návykových látek. Tady si ji do odborné péče převzal personál stanice. Podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku oznámila hlídka úředníkům,“ dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Alkohol, Hra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zkuste najít, kde mám občanku, vyzývala ke hře rozdováděná žena v Brně strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.