Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Důchodkyně z Brna celou noc mlátila do topení. Myslela si, ze sousedi mají party v prázdném bytě

Trpělivost s hlučnými sousedy došla důchodkyni z Brna. Večírek lidí žijících o patro výš se proto rozhodla přerušit hlasitým boucháním do topení. Seniorka ale zvuky obtěžovala ostatní obyvatele domu, kteří na ni zavolali strážníky. Hlídka po příjezdu zjistila, že v bytě nad paranoidní důchodkyní nikdo nebydlí a seniorku slyšící neexistující party odvezli do nemocnice.

Nečekané rozuzlení případu čekalo na strážníky, které přivolala žena z brněnské Líšně. Brňanka si stěžovala na obyvatelku sousedního bytu, která v noci neustále bouchala do topení a zdí.

Žena se obávala o zdraví své čtyřiadevadesátileté sousedky bydlící nad ní. Stěžovala si jí totiž, že z vedlejšího bytu slyší hrát hlasitou hudbu. Svědkyně však hlídce řekla, že tento byt momentálně nikdo neužívá a je bez nájemníků,“ popsala situaci mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Hlídka zmatenou seniorku navštívila a dozvěděla se od ní, že naopak sousedi z bytu nad ní ruší její večery boucháním a hlukem. „Strážníci proto přivolali k posouzení zdravotního stavu důchodkyně zdravotníky. Po vyšetření převezli záchranáři ženu do nemocnice," dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky strážníci, seniorka, zvuky, sousedi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Důchodkyně z Brna celou noc mlátila do topení. Myslela si, ze sousedi mají party v prázdném bytě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.