Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Muže z Brna vylekala seniorka v kalhotkách. Mám kocovinu, vysvětlila

Zajímavou noc přichystala pro svého souseda šedesátnice z Brna. V noci navštívila muže z vedlejšího bytě pouze ve spodním prádle pod záminkou zabouchnutých dveří. Brňanovi ale sousedka připadala zmatená, a proto na ni raději zavolal strážníky. Hlídka po prohlídce bytu zjistila, že se žena na návštěvu posilnila půl lahví vodky.

Na muže bydlícího v centru Brna zazvonila před šestou hodinou ráno sousedka jen ve spodním prádle. Očekávala, že vyřeší její problémy, zabouchly se ji totiž dveře od bytu a neměla u sebe klíče.

Devětačtyřicetiletý muž se na lince 156 svěřil, že na něj žena působí mírně zmateně. I strážníkům připadalo, že má šedesátnice zastřenou výslovnost a hovoří pomalu. Dokázala však bez problémů vysvětlit, že vyšla na chodbu a průvan jí dveře zavřel,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Hlídka městské policie dveře bez poškození otevřela a na stole uviděla stát z poloviny vypitou láhev vodky. Pálenku si žena podle Ghanema dopřála předchozího večera a rozpačitý začátek dne byl tedy jen dozvukem předchozího popíjení.

Jinak byla naprosto v pořádku a dokázala se o sebe plnohodnotně postarat. Strážníkům poděkovala za jejich ochotu a ujistila je, že nic dalšího od nich nepotřebuje,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky alkohol, žena, šedesátnice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milo Blechta

Na sousedku v kalhotkách zavolat policii, to tedy byl ale horký večer v Brně ????????????

Neděle, 23. července 2023, 16:46Odpovědět

Muže z Brna vylekala seniorka v kalhotkách. Mám kocovinu, vysvětlila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.