Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V této zemi mě pořád někdo okrádá, hájila žena v Brně házení dlažební kostkou

Výtržnické choutky dostala třiadvacetiletá žena v Brně, když procházela kolem hlavního nádraží. Na železniční stanici moravské metropole házela dlažební kostku, jíž vysklila dveře budovy Českých drah. Za potížistkou se rychle vydali strážníci, kteří se dali s frustrovanou Brňankou do řeči.

K nepleše na dopravním uzlu Brna došlo v úterý krátce před půlnocí. Tou dobou šla okolo vlakového terminálu mladá žena, která k překvapeních všech přítomných našla na zemi dlažební kostku. Kámen plnou silou mrštila do skleněných dveří. Skleněná výplň vchodu do objektu se následně roztříštila po zemi. Všímaví lidé si řekli, že takové jednání si zaslouží trest. Obrátili se proto na tísňovou linku 156 a do akce vyslali městskou policii.   

„Strážníci se od svědka také dozvěděli podrobný popis ženy. Za krátkou chvíli třiadvacetiletou Brňanku vypátrali nedaleko,“ řekla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Pracovníci v uniformách podezřelou konfrontovali se zjištěním. Žena nezapírala. Aktivitu zdůvodnila tím, že ji v Česku stále někdo okrádá. Hlídce ale vysvětlení nestačilo a událost chtějí dále řešit. „Podezření ze spáchání majetkového přestupku strážníci oznámili úředníkům,“ dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Krádež, Víno, Security

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Asi ta nestoudnice držela pravidla: TY DO MNE CHLEBEM - JÁ DO TEBE KAMENEM!! ALE ŽE ONA OKRÁDÁ STÁT NA DÁVKÁCH A MÍSTO PRÁCE HÁZÍ ŠUTRAMA, TAK TO JÍ ASI NIKDO NEODPÁŘE!!

Středa, 12. července 2023, 14:35Odpovědět

V této zemi mě pořád někdo okrádá, hájila žena v Brně házení dlažební kostkou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.