Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Dveře vysklím při každé návštěvě, hlásal spokojeně muž na úřadě v Brně

Nevídaným způsobem upustil páru nabručený návštěvník úřadu v centru jihomoravské metropole. Po schůzce s tamní pracovnicí vyjádřil svoji nespokojenost prokopnutím skleněných dveří. Když ho díky údajům od úřednice zanedlouho chytili strážnici, uklidněný pětačtyřicátník slíbil, že si čin s radostí zopakuje. Vstup prý vysklí pokaždé, když nebudou zaměstnanci pracovat podle jeho představ.

Nápor stresu nezvládl naštvaný muž na úřadě v brněnské centrální městské části. Na jednom z odborů, kde si byl ráno vyřídit své pochůzky, ho rozčílila zaskočená úřednice. Nespokojenost s jejími službami proto vyjádřil hned při odchodu z budovy, kdy několikrát prudce kopl do výplně vchodových dveří. Do okolí se tak rozletěly střepy za zhruba osm tisíc korun a potěšený klient se vydal vstříc domovu. 

„Pracovnice úřadu okamžitě přivolala strážníky. Po příjezdu jim předala nacionále a podrobný popis muže a také jim upřesnila směr, kterým odešel. Hlídka se rovněž dozvěděla, že klient ze Znojemska se naprosto stejného jednání dopustil údajně již v minulosti,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná

Netrvalo ale dlouho a strážníci chronického ničitele objevili v Benešově ulici. Se svými činy se dopadený navíc ani trochu netajil a hrdě se k nim přihlásil. „Dodal také, že sklo ve dveřích prokopne při každé návštěvě úřadu, dokud zaměstnanci nebudou pracovat podle jeho představ. Majetkový přestupek strážníci oznámili příslušnému správnímu orgánu," uzavřela.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, strážníci, úřad, škoda, agresor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klidný občan

Vážený pane Harvánku, upřímně mě baví, jak jste na základě článku deníku brněnská drbna automaticky pojal podezření, že je příslušná úřednice nekompetentní. Běžně se v podobných diskuzích nevyjadřuji, tady mi to ale bohužel nedá. Možná, kdyby tou postelí někdo prošel Vám, tak trávíte více času chozením po tomto světě s úsměvem a méně psaním těchto zbytečných poznámek. Přeji Vám, ať Vás v životě nic nezaskočí a ať jste stále tak objektivní, jako doposud.

Středa, 12. července 2023, 15:23Odpovědět

Diskutér T.

Pane Havránku - sedněte si tam někdy VY na několik dní a uvidíte, jak Vám to půjde i bez postele MOUDRÁ HLAVO Pomazaná!!!

Úterý, 11. července 2023, 12:29Odpovědět

Diskutér T.

Zdar a sílu - PLNĚ SOUHLASÍM S BARONEM - ŘEZAT KONČETINY U SAMÉ PRDELE A BYL BY POKOJ - TŘEBA JEN NA ČAS, ALE POMOHLO BY TO SITUACI.

Úterý, 11. července 2023, 12:27Odpovědět

Ladislav Harvánek

Ne že bych s takovým postupem souhlasil. Ale příslušná úřednice by měla být natolik kompetentní, aby ji nic nezaskočilo. Nebo své místo a odbornost získávala v posteli?

Úterý, 11. července 2023, 09:44Odpovědět

Baron Kocharovski

hmm, pokuty nezaplatí, mlácení pendrekem nic nevyřeší... a ničení se bude opakovat?! stačí ZAČÍT ŘEZAT RUCE. promlémů ubyde (a ničitelů taky - nebyli by schopni si ani sami utřít zadek)... :-DDD

Pondělí, 10. července 2023, 12:45Odpovědět

Marie Glanczová

na tyhle platí jen pár ran po palici nebo přes držku. Platit nic nebude, zřezat

Pondělí, 10. července 2023, 11:38Odpovědět

Diskutér T.

Pořádně zřezat pendrekem a dveře pod dohledem odborníka mu nechat zasklít v celém Brně i Znojmě - CO TO JE ZA DOBYTEK?

Pondělí, 10. července 2023, 10:00Odpovědět

Michal Janek

Okamžitě do blázince do Černovic.

Pondělí, 10. července 2023, 06:38Odpovědět

Antonín Grombíř

Myslím, že fyzické tresty - pár ran holí by mu to vyhnalo z palice. Pokuta mu je k ničemu, dělat nebude, love mu nedaj. myslím, že pár ran holí by ho motivovalo i k dobrovolné a radostné práci..

Neděle, 9. července 2023, 20:52Odpovědět

Dveře vysklím při každé návštěvě, hlásal spokojeně muž na úřadě v Brně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.