Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 27. května 2024  |  Svátek má Valdemar
Bez reklam

Muž v Brně dal pěstí kurýrovi jídla. Vyrovnával si staré účty

Náhlý zvrat v klidném odpoledni zaskočil šestadvacetiletého kurýra v Brně. Když se v centru města blížil s donáškou svému cíli, z pracovního nasazení ho vytrhl kolemjdoucí muž. Ten doručovatele jídla udeřil, až se mladík sesypal k zemi. Ani to však útočníka neuspokojilo a do bezbranného Brňana kopal a mlátil tak dlouho, než ho odtrhl zaměstnanec nedaleké restaurace.

Svědkem dramatického doručení pokrmu byla žena v brněnské Bayerově ulici, která viděla dva muže, jak se vzájemně napadají. Po příjezdu městské policie, kterou kolemjdoucí na místo přivolala, se strážníkům se situací jeden z dvojice svěřil.

Tvrdil, že zrovna doručoval objednávku, když ho na chodníku náhle praštil starší muž. Kurýra udeřil tak silně, až upadl na zem, ze které se už nezvedl. Ačkoliv si při pádu poranil hlavu, agresor do něj začal kopat a opakovaně mlátit, až dokud mladíkovi nepřispěchal na pomoc zaměstnanec blízké hospody.

Devětatřicetiletý útočník z Brněnska strážníkům nezapíral a přiznal, že konflikt s mladším mužem vyvolal on. Vzápětí ale vysvětlil, že se jednalo o odplatu za dřívější osobní spory. Zraněnému mezitím hlídka zavolala sanitku a po prvotním nezbytném ošetření ho záchranáři vzali do nemocnice.

„Po zjištění všech skutečností, důkazů a svědků oznámila v souladu se zákonem podezření ze spáchání trestného činu republikové policii. Kolegové si celou událost od strážníků převzali,“ informovala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto archiv Drbny/freepik.com

Štítky Brno, strážníci, kurýr, potyčka, útok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Co to je za INTELIGENCI - TAKOVEJ DOBYTEK!!!

Pondělí, 10. července 2023, 10:01Odpovědět

Muž v Brně dal pěstí kurýrovi jídla. Vyrovnával si staré účty  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.