Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž z Brna nezvládl odmítnutí přítelkyně. Skočil na auto, kterým odjížděla z baru

Se zlomeným srdcem se nedokázal vyrovnat Brňan, kterého na baru opustila bývalá přítelkyně. Zoufalý muž se postavil do cesty taxíku odvážejícím ženu domů, náklonost své družky si ale zpět nezískal, ani když se pověsil na dveře auta. Řidička měla navíc za chvíli výtržníkova snažení po krk a zavolala na něj policii.

Při scéně jak ze špatného romantického filmu zasahovala v centru moravské metropole hlídka městské policie. Třiačtyřicetiletý Brňan se nedokázal vyrovnat s odmítnutím od bývalé přítelkyně a bránil ji v odjezdu z baru.

Strážníky zavolala řidička přepravní společnosti. Obě ženy seděly ve vozidle, poblíž kterého se pohyboval zjevně podnapilý muž. Prý si stoupl před rozjíždějící se vozidlo a bránil tak řidičce v odjezdu, následně údajně bouchal na okna, otevíral dveře auta a věšel se na ně,“ popsala situaci mluvčí brněnských strážníků Jana Pokorná.

Zoufalý Brňan naštěstí nezpůsobil sobě ani ženám žádné zranění. Teprve až po příjezdu městské policie mohla řidička z místa odjet. Muž strážníkům nadýchal 2,42 promile a hlídka ho doprovodila na záchytnou stanici. Po vystřízlivění si na své hrubé jednání vzpomněl a ochotně souhlasil s projednáním přestupku.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, auto, muž, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž z Brna nezvládl odmítnutí přítelkyně. Skočil na auto, kterým odjížděla z baru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.