Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Žena v Brně chtěla vrazit Brňanovi kudlu do zad, když si kupoval cigarety

Zášť a zloba se jímala ženou v moravské metropoli, když vzala do ruky nůž, aby pobodala Brňana. Ten si zrovna kupoval v tabáku cigarety, když útočnice vytáhla ostrý předmět. K nehodě nedošlo jen dílem náhody a pohotovosti kolemjdoucího, který věkem zkušenější Brňanku odstrkal.

V případu došlo v úterý brzy ráno v Táborské ulici. Právě tam potkala hlídka městské policie rozrušeného osmatřicetiletého Brňana. Vyprávěl, jak viděl v ulici Otakara Ševčíka ženu s nožem. Navíc ostrým předmět chtěla bodnout do zad zákazníka trafiky. Strážníci vyprávění vyslechli až do konce a rozhodli, že situaci prověří v terénu.

V blízkosti jednoho z barů zjistila od přítomných svědků, že šestapadesátiletá žena se prý pokusila bodnout do zad šestadvacetiletého muže. Ten si podle svědků kupoval v prodejním okénku vedle baru cigarety, žena k němu údajně zezadu přistoupila a chtěla ho bodnout. V tom jí prý zabránil jednadvacetiletý muž, který si všiml, že žena drží v ruce nůž a muže, na kterého směřoval její útok, odstrčil,“ popsala situace mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Od lidí, kteří se u dění ochomýtali, se hlídka dozvěděla další informace. Ataku předcházela hádka v podniku, kde se šestadvacátník pohádal s přítelem agresorky. Obsluha potvrdila, že pár se choval nevhodně a hosté dožadovali odchodu dvojice. Nakonec celou rozepři málem odnesl zdravím Brňan, který si po emotivní rozmíšce toužil dát cigaretu. Netušil ale, že má v zádech záludnou návštěvnici baru. To zjistil až ve chvíli, když ženu odstrčil kolemjdoucí.

„Strážníci okamžitě přivolali republikovou policii. Po jejich příjezdu šestapadesátiletá žena z Brněnska vytáhla z kabelky nůž s čepelí dlouhou asi dvanáct centimetrů. Právě tímto nožem se údajně pokusila zaútočit a stala se podezřelou ze spáchání trestného činu. Celou událost si proto republikoví policisté od hlídky převzali,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Útok, Nůž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marie Glanczová

která menšina v Brně nosí nože...nesmí se jim nic říct ani se jí bránit...

Čtvrtek, 6. července 2023, 10:00Odpovědět

Žena v Brně chtěla vrazit Brňanovi kudlu do zad, když si kupoval cigarety  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.