Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V Brně hledají muže, který smskou vyděsil lékaře a vypnul si mobil

Pátrací akci vyhlásili policisté v Brně, kde se ztratil pětatřicetiletý Ivo Růžička. Pohřešovaný napsal znepokojivou zprávu lékaři a nechce si znovu zapnout mobil. O muži, kterému soud omezil svéprávnost, nemá policie zatím žádné bližší informace. Ví ale, že často jezdí do Ostravy.

Pátrání vyhlásili strážci zákona v úterý ráno. Důvodem k akci byla SMS, kterou napsal Růžička ošetřujícímu lékaři. Ze psaní vyplývá, že si chce pohřešovaný ublížit. Na zprávy a telefonáty zdravotníka už muž nereagoval, protože si vypnul telefon. O případu se dozvěděli také policisté, kteří se vydali jedince hledat. 

„Pohřešovaný je asi 180 centrimetrů vysoký, střední postavy, má černé vlasy a modré oči. Policisté vypátrali jeho poslední výskyt koncem letošního června v Ostravě, od té doby o něm nemají žádné informace,“ popsal mluvčí policistů David Chaloupka.

Policie po Ivovi zatím pátrá marně. Proto se rozhodli, že do práce zapojí také veřejnosti. Lidé, kteří něco ví o pohřešovaném, mají vytočit tísňovou linku 158. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Brno, Pátrání, Policie, Moobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně hledají muže, který smskou vyděsil lékaře a vypnul si mobil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.