Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mladík v brněnské hospodě šermoval noži. Dělal to kvůli lásce

S divokým řešením nešťastné lásky vyrukoval muž v centru Brna. Když mu od žalu nepomohlo ani pivo s přáteli, vytáhl na zahrádce restaurace dva nože a chtěl si ublížit. Dvojici kamarádů se podařilo mladíkovi vytrhnout jednu zbraň z ruky, situaci mírnila i obsluha hospody, po které se dotyčný oháněl sprostými urážkami.

Léčit zlomené srdce svého devatenáctiletého kamaráda se vydali dva muži do brněnského hostince. Poklidný večer však narušil zvrat, kdy si před provozovnou nejmladší ze skupinky stoupl, z kapsy vytáhl nože a pokoušel se pořezat.

Nešťastníkovi, kterému nevyšel vztah, se snažili v sebepoškození zabránit jeho společníci. „Jeden nůž muži odebrali a následně ho alespoň částečně uklidnili. Situaci před provozovnou mírnil i personál pohostinství,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Pětačtyřicetiletá pracovnice ale od rozohněného mladíka vzápětí schytala několik vulgárních nadávek. Dotyčný dokonce nejdřív neposlouchal ani přivolanou hlídku a vydal se před ní na útěk. V tom mu ale jeden ze strážníků zabránil a mladík skončil v poutech. 

„Muže se sebevražednými sklony, který měl na zápěstí řezné rány, poté městská policie předala přivolaným zdravotníkům. Podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámila příslušnému správnímu orgánu,“ dodala.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, strážníci, MP Brno, mladík, nůž, potyčka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík v brněnské hospodě šermoval noži. Dělal to kvůli lásce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.