Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

U brněnského moře vyváděla opilá žena, která pěstmi bušila do policejního auta

Nepěkný pohled se naskytl lidem, kteří při posezení na Moravském náměstí spatřili čtyřicetiletou ženu. Brňanka byla značně otupělá alkoholem a předváděla společensky nevhodné chování. Po lidech řvala, otravovala je a nakonec se utkala v souboji se strážníky, jimž bušila pěstí do auta.

Víkendový sedánek zhořkl mnohým lidem, kteří trávili čas na opraveném náměstí, kde je novou dominantou vodní prvek. K takzvanému brněnskému moři zavítala alkoholem posilněná žena. Kolemjdoucí obtěžovala a rušila noční klid. Místní se proto obrátili na linku 156, aby se čtyřicátnicí seznámili strážníci. Městská policie na místo dorazila, což potížistka zavětřila. Hlídku přivítala tím, že vší silou bouchla pěstí do střechy jejich služebáku. Pracovníci v uniformách si podobné manýry nenechali líbit.   

„V dalším útoku na karoserii už jí ale vystupující hlídka zabránila. Ke škodě na vozidle tak naštěstí nedošlo. Strážníci se nejprve ujistili, že žena není zraněná. Vzhledem k její silné opilosti následně provedli dechovou zkoušku. Poté, co displej přístroje ukázal hodnotu 3,06 promile, zamířila žena v doprovodu hlídky městské policie na záchytnou stanici,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Na záchytce se opilá strážcům brněnského zákona svěřila, že jim auto chtěla rozbít schválně. Měla údajně špatný den, který završila hádkou s přítelem. „Po vystřízlivění tak žena podezřelá ze spáchání majetkového přestupku bude své jednání vysvětlovat úředníkům,“ dodala Skřivánková. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Náměstí, Moravské, Alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roland von Wagen

Něco něčeho, je obvykle ničím ničeho. Typicky, když se o nějakém městě řekne, že to jsou "Benátky severu", "Paříž východu" nebo jako třeba tady "brněnské moře".

Pondělí, 3. července 2023, 12:29Odpovědět

Baron Kocharovski

BRNĚNSKÉ MOŘE je BRNĚNSKÁ PŘEHRADA, vy směšní pisálci! :-(((

Pondělí, 3. července 2023, 10:46Odpovědět

U brněnského moře vyváděla opilá žena, která pěstmi bušila do policejního auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.