Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Muž v Brně házel na zaparkované auto vajíčka, led a lomcoval s dveřmi. Uvnitř byly děti

Ranní dávku tabletek nejspíše vynechal sedmačtyřicetiletý muž v Brně, který nepochopitelně zkratoval při pohledu na špatně zaparkované auto. Řidička nechala dvě kola na trávě, odskočila si domů a za několik minut byla zpět. Na vůz, v němž čekaly na mámu dvě malé děti, zaútočil agresivní Brňan vajíčky a ledem.

K vyhrocené situaci došlo v neděli večer v brněnské městské části Líšeň. Na východní předměstí moravské metropole na okamžik zastavila žena, aby si odběhla do bytu. Řidička nezaparkovala ideálně. Pneumatikami se dotkla nezpevněné plochy, což rozzuřilo opodál stojící frustráta. Ten se vrhl na automobil. Začal řvát vulgární nadávky, házet na automobil kostky ledu a také vajíčka. Navíc se pokoušel dostat do voz usilovným lomcováním dveří.

To se mu však nepodařilo, protože starší z dětí, třináctiletá dcera, vůz ze strachu zevnitř uzamkla. To ho prý rozčílilo ještě víc a hodil na zadní dveře auta vejce, které mu údajně někdo hodil z okna blízkého domu,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Agresí napumpovaný muž po hodu vajíčka zmizel. Mezitím se k autu matka, která našla kromě zašpiněného okna také rozrušené děti. Případ nenechala být a přivolala do akce hlídku městské policie, aby Brňana našla. Strážníci poslechli, navíc brzy podezřelého našli a dali se s ním do řeči. 

„Potvrdil fakt, že hodil na okno vozu vajíčko. Údajně proto, že stálo na trávě. Popřel však, že by byl vulgární, sahal na kliku dveří auta a o ledu prý také neměl ani ponětí. Vylekané děti se naštěstí brzy uklidnily a nepotřebovaly péči zdravotníků,“ dodala Pokorná s tím, že muž čelí podezření z úmyslného narušení občanského soužití. Vše bude vysvětlovat úředníkům. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Parkování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně házel na zaparkované auto vajíčka, led a lomcoval s dveřmi. Uvnitř byly děti  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.