Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Na nádraží v Brně se strhla drsná a neférová bitka. Pět lidí zmlátilo mladý pár

Pořádná mela se strhla na brněnském hlavním železničním uzlu. Před hlavním vchodem do budovy se pět lidí vrhlo na mladý pár, který mlátili hlava nehlava. Přesilovou hru agresorů ukončili zásahem až strážníci. Útočníky pochytali a předali policistům, aby událost vyšetřili.

Klasickou víkendovou bitku zažilo nádraží v Brně, kde se před vchodem do stanice se poštěkala skupinka lidí. Ostrá slova vystřídaly brzy kopance a pěstní údery. Terčem útoku se stal mladý pár. Na partnery naběhlo pět lidí. Neférového sporu Brňanů si všimli zanedlouho i kolemjdoucí strážníci, kteří dohlíželi na hladký odjezd cestujících nočními rozjezdy. Hlídka na nic nečekala a do vřavy se zapojila.

„Napadené bili pěstmi, kopali a neváhali pokračovat ani ve chvíli, kdy se mladý muž se ženou ocitli na zemi. Strážníci díky včasnému příchodu okamžitě učinili potyčce přítrž a ve spolupráci s obsluhou kamerového systému městské policie se jim podařilo určit pět útočníků. Osobní údaje si vzali také od několika svědků,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Pracovníci v uniformách po ukončení konfliktu zajímalo, proč k mele došlo. Dozvěděli se, že se aktéři před soubojem pohádali. Při práci pak pomohli zraněným, když jim zavolali sanitku. Z drsného útoku si muž se ženou odnesli tržné rány a pohmožděniny, a to i na horní části těla. Přivolaní zdravotníci je ošetřili a odvezli do nemocnice. Dopadenou pětici strážníci předali jako důvodně podezřelou z trestného činu, dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Nádraží, Strážníci, Bitka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

to: Milan Stehno
myslel jsem, že z cejlu..., ale vlastně - kdo dnes ví, že?!

Pondělí, 26. června 2023, 10:10Odpovědět

Smazaný uživatel

A odkud byla ta sebranka? Rozuměli jim strážníci vůbec? :D

Pondělí, 26. června 2023, 10:01Odpovědět

Na nádraží v Brně se strhla drsná a neférová bitka. Pět lidí zmlátilo mladý pár  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.