Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po střeše brněnské zoologické skákala zfetovaná žena bez trička. Bála se útoku slimáků

Nesmazatelným písmem se zapsala do kroniky brněnské zoologické zahrady třicetiletá žena, která se po drogách a alkoholu vybičovala k poutavému představení. Bosá vyskočila na střechu expozice lemurů, aby se ukryla před údajným útokem slimáků, před nimiž křikem varovala i ostatní návštěvníky.

K dramatické události došlo o víkendu v bystrckém domově zvířat. Právě tam zavítala žena z Opavska, aby se podívala, jak se v moravské metropoli daří lvům, surikatám či papouškům. Jenže při procházce návštěvníci zachvátila panika. Usmyslela si totiž, že na ni útočí armáda slimáků. Sundala si proto boty, vyskočila na střechu expozice lemura a jaguarindi a začala hystericky řvát. Šokovaní lidé se nestačili divit. Po chvíli proto raději povolali do akce městskou policii, která hned věděla, že je zle. Dvě přivolané hlídky napnuly síly, aby Slezanku sundaly z konstrukce, což se po chvíli podařilo. Jenže ani na zemi nebyla milovnice zvířat v klidu. 

Chovala se agresivně, její pohyby byly těkavé, nepředvídatelné, zvedala nohy ze země a kopala kolem sebe. Přitom neustále křičela, že jsou všude slimáci, kteří jí lezou po vlasech. Dokonce si svlékla tričko, byla totiž přesvědčená, že je má i na těle,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážníci zabalili zdrogovanou do jednorázové přikrývky. Navíc dostala na ruce želízka, aby neublížila sobě ani okolí. Pracovníkům v uniformách bylo brzy jasné, že ženě evidentně nesedly omamné látky, které navíc proložila alkoholem. Nadýchala přes dvě promile. To navíc nebylo vše. 

Vpichy na obou horních končetinách naznačovaly i užívání některých jiných návykových látek. Zdravotníci, kteří třicátnici vyšetřili, ji převezli na záchytku k detoxikaci. Porušení zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek strážníci oznámili správnímu orgánu,“ dodala Pokorná. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Zoo Brno

Štítky Brno, Zoologická, Slimáci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Není zde překlep? Opravdu SLIMÁKŮ nebo Mus.......máků?

Středa, 14. června 2023, 19:01Odpovědět

Po střeše brněnské zoologické skákala zfetovaná žena bez trička. Bála se útoku slimáků  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.