Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž v Brně ukradl elektrokoloběžky. Odvezte mě do zastavárny, křičel na taxikáře

Případ zloděje, který si za cíl vybral elektrokoloběžky, řešili strážníci v Brně. Mladík se z místa činu nechal odvézt taxíkem. Když neměl na zaplacení, nutil taxikáře, aby jej s kradeným zbožím za tisíce korun odvezl do zastavárny.

Že je něco špatně, zjistil řidič přepravní společnosti v brněnských Maloměřicích, kam muže odvezl. Zákazník totiž odmítl za službu zaplatit a vyhrožoval, že šoféra zbije. „Na místo okamžitě vyjela hlídka jednotky psovodů. Po příjezdu strážníci zjistili, že Brňan si přivolal auto společnosti k obchodnímu domu v brněnských Ivanovicích. Tam nastoupil a naložil i dvě elektrické koloběžky v originálním balení," popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Třiadvacetiletý pasažér s velkým nákladem tvrdil, že u sebe nemá hotovost. Chtěl, aby ho taxikář odvezl do zastavárny, kde mu za zboží vyplatí peníze. Když muž odmítl, začal zloděj vyhrožovat násilím.

Strážníci se později dopídili informace, že koloběžky postrádali prodavači právě v obchodním domě v brněnských Ivanovicích. Ukradené zboží mělo hodnotu sedmnáct tisíc korun. „Protože strážníci jsou povinni podezření ze spáchání trestného činu oznámit policii, neprodleně tak učinili a případ jí předali," řekla Pokorná.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky krádež, městská policie, strážníci, elektrokoloběžky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně ukradl elektrokoloběžky. Odvezte mě do zastavárny, křičel na taxikáře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.