Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zraněná žena v Brně naskočila do taxíku, aby utekla před násilnickým přítelem

Scénu jako z akčního filmu nabídla brněnská čtvrť Husovice, kde si zrovna plnil přestávku řidič taxíku. Do vozu mu ale znenadání naskočila vystresovaná žena s krvavým šrámem na hlavě, kterou pronásledoval agresivní přítel. Taxikář šlápl na plyn a odvezl Brňanku do bezpečí.

K případu došlo v neděli nad ránem v brněnských Husovicích. Šofér taxíku zrovna čekal na nový kšeft. Přitom pozoroval, jak se nedaleko auta vášnivě hádá dvacetiletá žena a její o sedm let starší přítel. Zcela nečekaně pak aktérka rozepře vzala nohy na ramena a schovala se k taxikářovi. V patách měla agresivního přítele, jenž ji předtím uštědřil ránu pěstí do obličeje. Šofér neváhal. Sešlápl pedál, agresorovi ujel a silně rozrušenou Brňanku dovezl na služebnu městské policie.

„Na obličeji měla krvácející ránu. Její oděv byl také potřísněn krví. Stěžovala si na bolesti hlavy a závratě. Strážníci proto okamžitě přivolali sanitku. Po ošetření záchranáři napadenou ženu odvezli do nemocnice,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Strážníci ženu uklidňovali. Přitom vymýšleli, jaký zvolí další postup. Napadlo je, že se může jednat o trestný čin. Proto zavolali na policii. Jenže policisté neměli stejný názor. „Po konzultaci s republikovou policií strážníci oznámili podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití příslušnému správnímu orgánu,“ dodala Pokorná.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Archiv redakce

Štítky Brno, Husovice, Násilí, Útěk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zraněná žena v Brně naskočila do taxíku, aby utekla před násilnickým přítelem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.