Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Na brněnském Cejlu hasili skupinovou hádku, která skončila krví

Krvavá potyčka vzbudila rozruch na brněnském Cejlu. Na ulici si ostře vyměňovala názory čtveřice lidí, z nichž jeden schytal ránu pěstí do nosu a úst. Podle strážníků mohly za agresivní noční výstup v brněnském Bronxu partnerské problémy.

Když na Cejl dorazili městští policisté, spatřili čtyřiapadesátiletého zakrváceného muže, který vulgárně křičel na trojici stojící opodál. Byl čím dál agresivnější a nakonec se ke skupině rozběhl s tím, že lidi napadne. „Hlídka mu v tom pohotovým zákrokem zabránila a skončil v poutech. Teprve potom se situace na místě uklidnila a strážníci přivolali sanitku a republikovou policii," popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Jak se ukázalo, mezi postávajícími lidmi se nacházela také mužova přítelkyně. Svěřila se, že ji v bytě fyzicky napadl a na pomoc jí přišel syn s kamarádem. Když se čtveřice setkala v ulici Cejl, muž se neudržel a zkusil mladší protivníky napadnout.

„Sedmadvacátník se prý obával o své zdraví a udeřil ho pěstí do obličeje. Údajně napadená žena odmítla lékařské ošetření. Jejího přítele po ošetření převezli zdravotníci do nemocnice. Přivolaní policisté vyloučili spáchání trestného činu. Strážníci proto podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámili správnímu orgánu," řekla Pokorná.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jitka Koudelová

Štítky městská policie, strážníci, napadení, cejl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Frantisek Pokoj

No. Vraceli se z práce.

Středa, 17. května 2023, 14:52Odpovědět

Baron Kocharovski

souhlasím. na cejlu mají nechat BRNĚNSKÉ BRAZILCE, aby si problémy řešili sami. někteří by padli a skončili v márnici. a my ostatní bychom to vesele zapili a oslavili! ;-DDD

Středa, 17. května 2023, 12:16Odpovědět

Lenka Kuchařová

Na Cejlu?Ten je hlavní ulicí brněnského Bronxu,takže je celekm ,,nabíledni " o koho se jednalo.Státem chráněné a všemožně dotované etnikum,jehož členové už 3 generace nepracují,a proto mají dost sil se za bílého dne rvát .Škoda úsilí policie,ktreré je takových případech zcela marné.Pobírači soc. dávek neumí nic jiného než hulákat na pracovních úřadech ,všemožně se domáhat financí na svůj bezpracný život a rvát se na ulicích.A státní úředníci na nich rozhodně nešetří,na rozdíl od všech dalších slušných skupin obyvatelstva.

Středa, 17. května 2023, 10:14Odpovědět

Marie Glanczová

neměla se policie do toho míchat-oni si to vyřeší sami, jako vždycky..

Středa, 17. května 2023, 08:51Odpovědět

Jaroslav Valík

Na Cejlu? Kdo to asi byl?

Středa, 17. května 2023, 08:32Odpovědět

Na brněnském Cejlu hasili skupinovou hádku, která skončila krví  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.