Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Agresivní muž v Brně útočil pěstmi na taxikáře i přítelkyni

S agresivním zákazníkem, který požil nemálo alkoholu, se bezradně potýkal jeden z brněnských taxikářů. Muž se do řidiče pustil poblíž hlavního nádraží. Svědky napadení dělali agresorovi kamarádi snažící se vyhrocený konflikt přerušit. To se ale nezdařilo, a k úhoně málem přišla i útočníkova přítelkyně.

K hlídce strážníků pohybující se poblíž nádražní budovy přiběhli svědci v noci na neděli. Městské policisty poslali k nedalekému vozu taxi služby, u kterého se zuřivě dohadovala skupina osob. Zatímco opilý pasažér stál o vyhrocený pěstní souboj, ostatní jej uklidňovali.

„Když strážníci rozzuřeného sedmatřicetiletého pasažéra dostali pod kontrolu, přítelkyně se za něj začala přimlouvat. Tvrdila, že se o partnera postará, doprovodí ho domů a domluví mu, aby nemusel na záchytnou stanici," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Důvěra v partnerovu morálku se ale ženě nevyplatila. Agresivní muž se totiž obratem rozmáchl i po ní. Tvrdé ráně pěstí zabránil jeden ze strážníků, který ruku zachytil a muže spoutal. „Strážníci informovali republikové policisty, kteří však vyloučili spáchání trestného činu. Případ proto míří do správního řízení kvůli podezření z přestupku proti občanskému soužití," uvedl Ghanem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv redakce

Štítky strážníci, městská policie, napadení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Protože tu máme Glivice - Vrbětice, Mnichovská konference (v roce 38 takzvaná Mnichovská zrada) doplním ještě filmy Schindlerův seznam, Musíme si pomáhat, Rozrušená země, Toman, Ucho, Vážení přátelé ano, Bony a klid, Báječná léta pod psa, Pupendo, Kolja, Akumulátor1,2, cena vody, energie kterou nám překupníci prodávají za násobky naší výrobní ceny jakoby nám účtovali nedoplatky a penále za dodávky plynu a elektřiny za 2 světové váky do koncentráků. Podepište petici Voda je život'. Snad sí i němci uvědomí že byli mafií použiti k tažení na východ, zfetovaní pervitinem, zfanatizovaní hiedlerovci, poslaní zmrznout bez zimní výstroje do Ruska. Lidé se probouzí, když už i u nás.

Pondělí, 20. února 2023, 17:26Odpovědět

Diskutér T.

Naprostej souhlas s LIBOREM BURIANEM - jak vidno, taky rád poslouchá dobré HITY s bezva textama a sleduje filmy o životě v republice - tak nás je zase o jednoho víc....a to jsem moc rád.....TUNELÁŘI VŠECH ZEMÍ ROZPOJTE SE !!!!!!!! - JEŠTĚ FILM O ŠKOLE MAFII MEZI RODIČI A TMAVOU MLÁDEŽÍ - BASTARDI!!!!

Pondělí, 20. února 2023, 10:56Odpovědět

Libor Burian

Děje se to co 30 let v Československu když mafie převlečených soudruhů soukmenovců, děličů Československa, zhasinačů, rozkradačů, tunelářů, odkláněčů, lichvářů, vymahačů, pasáků, vexláků, překupníků, pašeráků, podvodníků, lhářů, válečnických trpaslíků, kudlanek, trubců neschopných něco skutečně dělat pro obyvatele země kde žijí jak vidíme i u nás nastoupila viz Ťažký týžděn.Viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, písně Karel Kryl Demokracie, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Klus Pánubohu do oken, Mám jednu ruku dlouhou, Sami, Nightwork píseň pro obyvatele města Prahy, Pokáč Sexuální násilí. Proběhly Glivice/Vrbětice, Mnichovská konference, hádejte co bude dál.Viz film Už je zase tady'o nesmrtelnosti' mafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám. Film Příběh Kmotra (agent StB Mrázek z Kolínska jako Rakušan), Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazí, Ivánku kamaráde můžeš mluvit. Hlava 22, Planeta opic, Pošťák, Doktor divnoláska. Forest Gump, Četa - Vietnam. Obchodník se smrtí, Soukromá válka pana Wilsona, Vlk z Wall Streetu, Kmotr, Erin Brockovich, Někdo to rád horké, vše o mafii. Už tu prý má kromě jiného i raketu, tam je na prodej všechno.

Pondělí, 20. února 2023, 10:36Odpovědět

Diskutér T.

CO SE TO DĚJE POSLEDNÍ DOBOU U NÁDRAŽÍ? Takovej dobytek se rozmachuje na taxikáře - PEPŘÁK DO OČÍ A BYL BY KLID A POLICISTÉ POUŽÍT HNED OBUŠEK, JAK V POHÁDCE OBUŠKU Z PYTLE VEN A BYL BY KLID - SPRÁVNÍ ŘÍZENÍ? OBYČEJNEJ VÝSMĚCH SLUŠNEJM LIDEM!!!!!!!!!ŘEZAT, JAK NEZRALÝ ŽITO!!!Z toho osobně neslevím!!!!

Neděle, 19. února 2023, 20:35Odpovědět

Agresivní muž v Brně útočil pěstmi na taxikáře i přítelkyni  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.