Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Brně chytili zloděje, který sebral školkáčkům vánoční dárky

Zloděje, který před Vánoci nestydatě vybral školku a odnesl dětem zabalené vánoční dárky, dopadli policisté v Brně. Muže chytili poté, co se dal do další trestné činnosti, a vloupal se do přepravního boxu. Podle strážců zákona má hříšník plný rejstřík trestů.

Muž se vloupal do objektu mateřské školky v brněnské Líšni před Vánoci. Ze zařízení si odnesl elektroniku, peníze i nadílku pro malé školkáčky. Na stopu přišli policisté zlodějovi poté, co se neovládl a pustil se do další vloupačky. „Pachatel z místa utekl. Při pátrací akci hlídka zadržela čtyřicetiletého muže, který měl v batohu šroubováky, kladivo a balíčky z vyloupeného boxu," popsala dnes policejní mluvčí Petra Hrůzová.

U sebe měl zloděj cizí debetní kartu, se kterou se pokusil zaplatit. „Dalším vyšetřování, porovnáváním stop a mravenčí prací kriminalistů vyšlo najevo, že v rukou policistů skončil recidivista, který ukradl vánoční dárky dětem z mateřské školky. Policisté u něj našli další platební karty, které byly odcizeny společně s dárky a výpočetní technikou," řekla Hrůzová.

Čtyřicátník má pestrou minulost. Spáchal několik majetkových trestních činů a roky pobyl ve vězení. Tam si odpykává trest i nyní. Navíc mu policisté sdělili obvinění z krádeže a z neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky zloděj, krádež, vloupání, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marie Glanczová

takovýmu parchantovi zpřerážet pracky...

Sobota, 18. února 2023, 10:30Odpovědět

Diskutér T.

BRAVO - Velká gratulace policistům - kriminalistům - Tokovej hyenismus na dětech - to se jen tak oparvdu nevidí. Ten pachatel nemá asi ani svědomí - GAUNER!!!!

Pátek, 17. února 2023, 14:21Odpovědět

V Brně chytili zloděje, který sebral školkáčkům vánoční dárky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.