Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž z jižní Moravy proložil pivo vodkou a odjel do kravína

Pestrý večer připravil jihomoravským policistům muž z Vyškovska, který svůj den využil den naplno. Poté, co si ozvláštnil odpoledne vychutnáváním piva a vodky, vyrazil sebevědomě na silnici. Namířeno měl do kravína, kde chtěl do svého repertoáru přidat ještě čerstvé mléko. Daleko ale nedojel.

Vyškovští policisté zastavili podezřele se pohybující vůz poté, co začal bezdůvodně zrychlovat a zpomalovat na rovném úseku silnice. Riskantní chování šedesátiletého šoféra tím však neskončilo. Při kontrole začal totiž seniorův vůz zničehonic couvat z kopce přímo na policejní auto. 

Dechové zkoušky pak všem prokázaly, že zastavený muž skutečně nebyl v nejlepší kondici, přístroj totiž policistům opakovaně ukázal hodnoty kolem půldruhého promile alkoholu v dechu," popsal mluvčí strážců zákona Petr Vala.

Že by požil jakýkoli alkohol, řidič nejprve odmítal. Hlídku přesvědčoval, že před cestou do kravína, kam se vydal pro čerstvé mléko, popíjel pouze známou oranžovou limonádu a moravskou minerálku. Až na služebně seniorovi došlo, že nemá smysl se dále vymlouvat.

Při výslechu přiznal, že si před nebezpečnou cestou pochutnal na vodce i pivu. „Policisté muži na místě okamžitě zadrželi řidičský průkaz. Nyní je navíc důvodně podezřelý ze spáchání trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu v případě uznání viny hrozí i pobyt ve vězení," řekl Vala.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky doprava, alkohol, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak za první - to musel býr řádnej degustátor, když po notné dávce alkoholu, se vypravil do kravína a dostal chutˇ na nadojené mlíčko a za druhý to musel být pořádnej bejk, kdovíco měl v plánu v kravíně vyvádět s kravičkama a jeden vtip k tomuto tématu - Farmář si objednal elektrický přístroj na dojení. Protože zařízení dorazilo, když jeho manželka byla ve městě, rozhodl se vyzkoušet ho nejdřív na sobě. Vložil svůj penis do dojičky, zapnul ji a všechno ostatní bylo automatické! Když zábava skončila, rychle si uvědomil, že nemůže sundat dojičku z penisu. Přečetl si příručku, ale nenašel žádný návod, jak sundat dojičku. Zkusil všechna tlačítka na přístroji, ale stale bez úspěchu. Nakonec se farmář rozhodl, že zavolá do zákaznického servisu. „Haló, právě jsem od vaší firmy koupil dojičku. Pracuje fantasticky, ale jak ji mám sundat krávě z vemene?“ „S tím si nedělejte starosti,“ odpověděl obchodní zástupce, „přístroj je naprogramován tak, že po nadojení 7 litrů se automaticky vypne.“ TAK HEZKEJ DEN S HUMOREM PŘEJI VŠEM. CO MAJÍ RÁDI MLÍČKO........

Úterý, 7. února 2023, 09:10Odpovědět

Muž z jižní Moravy proložil pivo vodkou a odjel do kravína  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.