Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hledáme řidiče, který srazil čtrnáctiletou dívku a ujel, hlásí jihomoravští policisté

Břeclavští dopravní policisté od čtvrtka hledají řidiče, který způsobil nehodu v centru města. Na jednom z přechodů nedal přednost dívce, kterou autem smetl na vozovku. Když se poražená chodkyně zvedla a přesunula zpět na chodník, zjistila, že pachatel z místa ujel.

Ke srážce došlo 15. prosince okolo osmé hodiny ranní na ulici 1. máje ve směru od restaurace Na Rožku k základní škole v ulici Osvobození. Čtrnáctiletá dívka se chystala přejít přechod, a když viděla, že přijíždějící vůz zpomaluje, vstoupila na silnici.

Řidič ale nezastavil a do dívky narazil. Ta upadla na zem a poté se vylekaná přemístila zpět na chodník. Osoba za volantem se ani nenamáhala zastavit a ve svojí cestě pokračovala dál.

„Podle prvotních informací by se mělo jednat o menší vozidlo červené barvy,“ uvedl za břeclavské policisty Miroslav Měchura a vyzval, aby se pachatel sám přihlásil.

Zároveň policie poprosila případné svědky či další účastníky provozu, jejichž palubní kamera auto zachytila, aby se ozvali na telefonní číslo 974 632 260 nebo 602 469 135, popřípadě na linku 158.


 

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky Břeclav, policisté, pátrání, řidič, dívka, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledáme řidiče, který srazil čtrnáctiletou dívku a ujel, hlásí jihomoravští policisté  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.