Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dítě z Brna zabouchlo matku na balkoně a koukalo, jak žena v peřině křičí

Co vysvětlovat si má matka z Brna se svým potomkem, který ženu uvěznil v mrazivém počasí na balkoně. Žena zrovna uklízela prádlo, zatímco čtyřletá holčička jí zavřela dveře. Brňanka si navíc nevzala mobil, a tak na sebe navlékla peřiny a dožadovala se pomoci.

Matka z brněnské Slatiny se do nepříjemné situace dostala tak, že se věnovala domácím pracím. Součástí programu byl rovněž úklid prádla, které viselo na balkoně. V tu chvíli se přihlásila o pozornost dcerka, která mámě zabouchla dveře. Žena navíc u sebe tentokrát neměla telefon. Nezbylo jí proto nic jiného než křičet o pomoc. Výhodu měla alespoň v tom, že měla po ruce peřiny. Do deky se zabalila a doufala, že se situace v dobré obrátí. 

„Po ulici dlouho nikdo nešel, ale nakonec ji zaslechla jiná žena a obrátila se na linku městské policie na čísle 156. Strážníci bez obtíží otevřeli byt a v obýváku uviděli stát dívku u balkonových dveří. Kamarádsky se s ní pozdravili a aby přibližně čtyřletou slečnu nevylekali, opatrně se jí zeptali, jestli můžou přijít mamince otevřít,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Dítě nakonec souhlasilo s tím, že strážníci matku vysvobodí ze zimy. „Mladou ženu zabalenou do peřiny pustili zpět do bytu a ujistili se, že ani ona, ani její dítě, nepotřebují další pomoc,“ dodal Ghanem. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Dítě, Balkon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak to bejby udělalo za ranného dětství a co udělá s matkou, až mu bude 18? Dokud nenavalí prachy na drogy, tak jí tam na tom balkonku nechá celou věčnost!!!

Středa, 21. prosince 2022, 11:12Odpovědět

Michal Ficus

Brno je výborný....

Pondělí, 19. prosince 2022, 08:01Odpovědět

Dítě z Brna zabouchlo matku na balkoně a koukalo, jak žena v peřině křičí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.