Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nechceme tě tady už vidět chlípníku, slyšel oplzlý muž v brněnském hostelu

Lekci slušného chování si zaslouží po výstupu v hostelu třicetiletý muž, který si v brněnském ubytovacím zařízení vyhlédl ženu a toužil po seznámení. Jenže zvolil špatnou taktiku. Místo lichotek zasypal ženu smrští hrubých výrazů a nejapných poznámek. Když nepomohla ani domluva personálu, pakoval se třicátník z prostoru v doprovodu strážníků.

Host byl problémový od svého příchodu do hostelu, který se nachází v centru moravské metropole. Byl silně posilněný alkoholickými nápoji a patrně i narkotiky V takovém rozpložení obtěžoval další návštěvnici objektu. Na ni zkoušel krajně neslušné návrhy, což bylo příliš rovněž na pracovníky ubytovacího zařízení. Obrátili se na strážníky na čísle 156. Potížista se ale před jejich příjezdem schoval do svého pokoje. Stejně si pro třicátníka ale hlídka přišla, navíc v doprovodu zaměstnanců, kteří nemravu vyhodili.  

„Aby pracovník předešel tomu, že se takové chování bude opakovat, muže v přítomnosti strážníků z hostelu vykázal. Hlídka tedy dohlédla na to, aby si hned posbíral veškeré své věci a v klidu odešel,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková.

Strážníci následně přišli dát řeč s ženou, která se s hulvátem potýkala. „Pro ženu bylo takové řešení dostačující, a tak se celá událost na místě uzavřela, dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Hostel, Strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To máme nevychovance co? Prase zůstane prasetem.....nemám. co dodat!

Pátek, 25. listopadu 2022, 14:14Odpovědět

Nechceme tě tady už vidět chlípníku, slyšel oplzlý muž v brněnském hostelu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.