Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zastřelím tě, hrozila opilá Jihomoravanka manželovi zbraní

Až v příjezd policistů vygradovala intenzivní rozepře manželského páru z jižní Moravy. O svůj život se při hádce začal obávat muž, na kterého agresivní a alkoholem posilněná partnerka vytáhla pistoli. Kvůli vyhrožování vykázali policisté manželku z bytu.

Trpělivost s manželem došla jednašedesátileté ženě z Vyškovska, jež se při domácí rozepři uchýlila k vytažení legálně držené zbraně. Se slovy, že jej zastřelí, pistolí zamířila na vyděšeného partnera. „K vyplnění děsivé výhružky však naštěstí nedošlo a žena pistoli zase schovala. To už na místo spěchali policisté, kterým potom následně svoji zbraň dobrovolně vydala," popsal policejní mluvčí David Chaloupka.

Vyhrocení situace pravděpodobně napomohla opilost agresorky. Žena měla v krvi téměř dvě promile alkoholu. Manželka se nyní musí rozloučit nejen se zbraní, ale také se svým mužem. Policisté ji totiž kvůli podezření z trestného činu nebezpečného vyhrožování dočasně vykázali ze společného obydlí.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky policie, zbraň, alkohol, manželé, Jihomoravský kraj, okres Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stanislav Škorpík

Tak doživotně odebrat zbrojní pas.

Středa, 23. listopadu 2022, 21:05Odpovědět

Diskutér T.

Tak legálně drženou pistoli si chtěla odzkoušet na manželovi nalitá ženská? Asi to očkování proti COVIDU -19 udělalo z lidí blbce.......v poslední době samej zloděj, násilník a debil - vše v jednom.....Přibývá zvláštních případů - hoří obchodní domy od výrostků, žensky chtějí střílet do manželů a co nás ještě čeká?

Úterý, 22. listopadu 2022, 10:55Odpovědět

Zastřelím tě, hrozila opilá Jihomoravanka manželovi zbraní  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.