Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Na nádraží v Brně zmlátil mladík do bezvědomí muže. Přestupek, řekla policie

Na brněnském nádraží znovu tekla krev. Tentokrát z muže, kterého nevybíravě napadl čtyřiadvacetiletý agresor. Napadaného zmlátil do bezvědomí a nechal ležet na zemi. Zraněného si nakonec všimli kolemjdoucí strážníci a pustili se do pátrání po pachateli.

Hlídka městské policie kontrolovala v neděli brzy ráno železniční uzel, když si všimla, že na zemi leží muž. Krvácel z úst i hlavy a byl v bezvědomí. Strážníci proto poskytli zraněnému první pomoc, přivolali záchranku a dali se do řeči se svědky konfliktu. Dozvěděli se, že oběť takto zřídil mladík. Strážníci vyhlásili po podezřelém pátrání a brzy jej našli. S potížistou ale neměli lehké pořízení.

Dopadení nesl velmi nelibě. Snažil se odejít, rozmachoval se zakrvácenýma rukama, a strážníky dokonce odstrkoval. Nepomohly ani opakované zákonné výzvy, proto mu nasadili pouta,“ sdělil mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

Jakmile si strážníci poradili s problémovým jedincem, přivolali policisty. Měli totiž podezření, že pachatel spáchal trestný čin. „Policisté však podezření vyloučili. Případ tedy kvůli podezření z několika přestupků míří do správního řízení. Napadeného zdravotníci po ošetření a nabytí vědomí odvezli do Úrazové nemocnice,“ dodal Ghanem.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto René Rudzan

Štítky Brno, Nádraží, Napadení, bezvědomí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Ano hoši z MP. často Vás tam vidím projíždět - vystupte k nádraží - nic by Vám neudělalo se taky projít kolem nástupišt´ a obhlídnout situaci a zaměřit se na pořádek a klid ve večerních hodinách! Ráno kolem 5 hodiny rovněž - fetoši z diskoték, pokřikující na slušné lidi, kteří brzy ráno vstávají za výdělkem....

Sobota, 19. listopadu 2022, 09:22Odpovědět

Marie Glanczová

Cikán zmlátí člověka a nic se neděje... dovolují si čím dál víc a všechno jim projde. Je o zdraví jít po tmě v Brně u nádraží. Hlavně, že tam parkují policajti.

Čtvrtek, 17. listopadu 2022, 08:34Odpovědět

Na nádraží v Brně zmlátil mladík do bezvědomí muže. Přestupek, řekla policie  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.