Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Ženám z Brna vběhl na záchodky neposedný muž. Zamkl se, řval a kopal do štětky

Vykonat potřebu neumožnil ženám z Brna třiatřicetiletý muž, který se zavřel na toaletách určeným dámám. Navíc vydával dávivé zvuky, řval a kopal do dveří či věcí okolo sebe, mezi nimiž byl plastový koš nebo toaletní štětka. Proto Brňanky přivolaly do akce strážníky, kteří s potížistou neměli vůbec snadné pořízení.

Problémový jedinec zavítal na záchodky v centru moravské metropole do tamního hostelu. Před návštěvou se vydatně posilnil alkoholem, což mělo za následek, že vyváděl nepředvídatelné kousky. Zamkl se, řval a kopal do okolních předmětů, což byla pro ženy potlačující potřebu poslední kapka. Vytočily linku 156, aby opilce vyvedli ven strážníci. Ti na místo dorazili, chvíli vyčkávali a poslouchali, jak se ozývají zevnitř dávivé zvuky, nesrozumitelný řev a kopání. Zanedlouho ale muž podnikl nečekaný ofenzivní výpad.

Po chvilce prudce trhl se zamčenými dveřmi, a tím je otevřel. Ven se doslova vyřítil s řevem, máchal u toho rukama se zaťatými pěstmi a hrozilo, že hlídku napadne,“ popsala mluvčí Městské policie Brno Markéta Skřivánková

Strážníci se opilce nezalekli. Po krátkém přetahování ho spoutali a odeslali na záchytku. Před odjezdem do zařízení s návštěvníkem dámských toalet prohodili ještě několik slov. Hlídce se svěřil, že skutečně pil a nevyloučil ani užití drog. Za jednání se navíc omluvil. 

Strážníci se pak do ubytovacího zařízení ještě vrátili a zjistili, že muž poničil plastový koš a zkřivil kovovou západku na dveřích. Podezřením z majetkového přestupku a neuposlechnutím výzvy úřední osoby se tedy bude dále zabývat správní orgán,“ dodala Skřivánková. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Brno, Strážníci, Záchody, Zásah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Prosím to kopal do štětky od záchodu nebo do štětky od silnice?

Pátek, 28. října 2022, 12:31Odpovědět

Ženám z Brna vběhl na záchodky neposedný muž. Zamkl se, řval a kopal do štětky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.