Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Stál v okně a chtěl skočit. Brňan si natočil sebevraha na mobil

Nešťastný muž balancující na okenní římse vysoko nad zemí vyděsil o víkendu Brňany. Ze strachu o jeho život přijely k domu v centru moravské metropole tři hlídky městských policistů, které si pro dotyčného došly. Neobvyklou situaci si na mobil natočil svědek.

Když na místo incidentu přijeli strážníci, pohyboval se už muž uvnitř domu a nakukoval oknem ven z místnosti. Předchozí chování nešťastníka ale městským policistům neuniklo. Jeden z pozorujících svědků si muže natočil na telefon. „Muž na videu balancoval na parapetu, kymácel se a prudce se nakláněl směrem do ulice. U toho prý vykřikoval, že spáchá sebevraždu," popsal mluvčí Jakub Ghanem.

Jeden ze strážníků proto zůstal sledovat budovu zvenku, zatímco si jeho kolegové od správcové objektu půjčili náhradní klíč od bytu sebevražedného muže. Devětatřicátník se mezitím znovu začal vyklánět směrem k okna a křičel při tom na celé kolo. 

„V momentu, kdy se vzdálil od okna, dostali strážníci čekající na chodbě okamžitou zprávu vysílačkou, bleskově odemkli, vstoupili do pokoje a muže hned chytili. Brzy se jim ho podařilo uklidnit," popsal Ghanem s tím, že muž se sebevražednými sklony nadýchal přes 2,3 promile. Dotyčného si převzali zdravotníci, kteří jej odvezli na psychiatrii.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky městská policie, strážníci, sebevražda, zásah, okno, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kateřina Slavíčková

Jó jó. To se to sebevraždí s takovou dávkou alkoholu v krvi. K úhradě nákladů na jeho záchranu bych mu to dala ožralovi.

Středa, 14. září 2022, 04:58Odpovědět

Stál v okně a chtěl skočit. Brňan si natočil sebevraha na mobil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.