Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Cizinec v Brně si otevřel cestu do obchodu dlažební kostkou

S dlažební kostkou se skamarádil muž v Brně, kterého zlákala vidina rychlého zbohatnutí. Zalíbilo se mu zboží prodejny v centru města, z níž si plánoval odnést, co pobere. V činu zabránili mladému cizinci městští policisté, kteří jej i s lupem dopadli.

Mladík, který se moravskou metropolí procházel s kusem dlažby v ruce, si uprostřed noci vyhlédl skleněnou výlohou jednoho z obchodů. Právě do ní kostku mrštil, načež se vitrína rozletěla na kusy. To už ale incident sledovali na kamerách pracovníci dohledového centra městské policie, kteří postřehli také to, že hříšník neváhal a začal si do papírového sáčku cpát předměty, jež zpoza rozbitého skla hbitě vytáhl.

„Kolegové u monitorů tedy okamžitě jeho směrem vyslali nejbližší hlídku, která jednadvacetiletého cizince přistihla během několika minut ještě v průchodu pod hlavním nádražím. Poté, co blížící se strážníky spatřil, spěšně zamířil k východu, utéct jim ale nestačil," popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Muž při dopadení stále ještě tiskl v rukou sáček plný bižuterie a také malý reproduktor. Za své konání se proto cizinec ihned dostal do rukou státních policistů, kterým ho pro podezření ze spáchání trestného činu předali strážníci.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky strážníci, městská policie, krádež, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Proč je ten cizinec rozmazán,přece ty nohy opálené ukazují odkud je.

Pátek, 16. září 2022, 16:39Odpovědět

Lucinka Nov

Už ani ti arabáči nejsou co bývali. Nepoznají ani zlato.

Neděle, 11. září 2022, 07:30Odpovědět

Diskutér T.

To nám to tu přivandrovalci hezky demolují. Dělat to nebude, ale krást to umí už od malička. Dobře to policejní hlídka vyřešila a rychle předala do rukou PČR. ŠKODU NAHRADIT NEBO TVRDĚ ODPRACOVAT V LOMU A URYCHLENĚ VRÁTIT TAM ODKUD CIZINEC PŘIVANDROVAL!!!!

Neděle, 11. září 2022, 07:12Odpovědět

Cizinec v Brně si otevřel cestu do obchodu dlažební kostkou  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.