Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z brněnského bytu vyběhl agresivní kříženec. Pohryzal důchodkyni, ženu i jejího psa

Agresivní kříženec, který se potuloval městskou částí Slatina, spustil povyk v Brně. Velký pes bezdůvodně zaútočil na dvě ženy, které v lokalitě venčily své domácí mazlíčky. Jedna z pokousaných skončila v nemocnici. Majitelka útočícího psa je nyní podezřelá z trestného činu.

Kříženec německého ovčáka se podle svědků potuloval Prostějovskou ulicí na východním okraji Brna. Právě tam se měl střemhlav vrhnout na jednasedmdesátiletou důchodkyni, která byla venku se svým menším teriérem. Žena se svého miláčka pokusila bránit vlastním tělem. Po útoku zůstala sedět na zemi s pokousanýma rukama, ze kterých jí tekla krev.

Obdobný scénář se rázem opakoval, a to když se tentýž agresivní pes přiblížil k jednačtyřicetileté ženě ve vedlejší ulici. Její mazel skončil po bojovém výpadu protivníka v péči veterináře, zatímco překvapená majitelka vyvázla z incidentu s pohmožděninami. 

Volně pobíhajícího křížence se nakonec podařilo odchytit jednomu z kolemjdoucích. „Když ho strážníci předávali dvaadvacetileté majitelce, přiznala, že jí před chvílí utekl z bytu. Hlídka pojala podezření ze spáchání trestného činu a případ předala policistům," řekla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky pes, napadení, strážníci, městská policie, kříženec, Brno, Slatina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Tak ve Slatině jen tak vyběhl jednadvacítce pes z domu??? Opravdu jen tak a co měla tak důležitého na práci, že si nedokázala uhlídat MAZLÍČKA - TRHAČE???

Neděle, 11. září 2022, 07:21Odpovědět

Z brněnského bytu vyběhl agresivní kříženec. Pohryzal důchodkyni, ženu i jejího psa  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.