Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Brno se vzpamatovává z tragédie. Mladík pobodal rodinu bývalé přítelkyně

, aktualizováno 7. září 2022, 9:42

Tragická událost se odehrála v brněnském Komíně. Za zdmi rodinného domu došlo k trojnásobnému pokusu o vraždu. Jedna z žen svým zraněním podlehla, v nemocnici skončil i agresor. Podle policistů hrozí mladému muži, který měl být podle informací redakce bývalým přítelem oběti, až výjimečný trest.

K nešťastné události, o které policisté informovali v úterý, vyjížděly zásahové jednotky minulou neděli odpoledne. Při prozkoumávání domu v severozápadní části moravské metropole nalezly zraněného muže, ženu a další dvojici v bezvědomí. Ani přes okamžité poskytnutí první pomoci se však jednu z obětí již nepodařilo zachránit.

„Na místě zemřela ještě před naším příjezdem mladá žena, bohužel už jsme jí nemohli pomoci. Naši zdravotníci měli v péči tři pacienty s podezřením na těžká zranění. Tato zranění byla bodno-řezného charakteru," řekla mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová s tím, že poraněné osoby transportovali do brněnských nemocnic.

Podle policistů byl jeden ze zraněných mužů zároveň agresor, který v domě útočil nožem. Na místě činu se pokusil o sebevraždu. Podle informací redakce šlo o bývalého přítele zavražděné ženy, který se nevyrovnal s rozchodem. „Motiv jeho jednání je předmětem vyšetřování, zkoumat se bude i psychický stav dvacetiletého obviněného v době spáchání činu. Byl vzat do vazby a za jeho jednání mu hrozí výjimečný trest," řekl policejní mluvčí Pavel Šváb

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JMK

Štítky vražda, napadení, policie, smrt, Brno, úraz, Brno-Komín, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno se vzpamatovává z tragédie. Mladík pobodal rodinu bývalé přítelkyně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.