Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zavřete mě, nebo někoho napadnu, vyhrožoval muž v Brně policistům

Podnapilý muž, který se sám přišel nahlásit, překvapil brněnské policisty před jednou ze služeben v centru města. Zároveň volal na linku 158, aby oznámil, že zbil neznámého cizince. Jak se ukázalo, vše si vymyslel proto, aby se dostal do vězení.

Muž postával před Obvodním oddělením Brno-střed kolem třetí hodiny ráno. Policistům oznámil, že napadl návštěvníka baru v moravské metropoli a moc ho to mrzí. Na služebně se pak rozpovídal o tom, že ho v zařízení obtěžoval neznámý cizinec, a tak jej na toaletách zbil. 

V podniku ovšem o popsaném incidentu nikdo nic nevěděl, nebyl tam žádný poškozený ani krevní stopy, i obsluha pouze krčila rameny," popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Osmatřicetiletého muže, který se sám přišel ohlásit, policisté kvůli jeho vystupování podrobili zkoušce a zjistili, že má v dechu téměř dvě a půl promile alkoholu. Po chvíli navíc vyšlo najevo, že si všechno vymyslel proto, že chce jít do vězení. Dokonce řekl, že jestli ho policisté hned nezavřou, tak někoho napadne anebo rozbije výlohu.

Za mříže se ale navzdory svým snahám nedostal. „Muž má již bohatou trestní minulost, ovšem důvod k tomu, aby tentokrát skončil za mřížemi, bohužel nebyl, tak jej policisté propustili a jeho pohyb až do rána monitorovali," dodala Cejnková.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, napadení, vězení, opilost, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

OBYČEJNEJ BLBEČEK.....nemám co dodat.....bohatá trestní minulost a palice vypatlaná..... VYCHODIL V PÁTÉ TŘÍDĚ A MYSLÍ, ŽE JE KING.......

Sobota, 16. července 2022, 13:35Odpovědět

Zavřete mě, nebo někoho napadnu, vyhrožoval muž v Brně policistům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.