Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Upocená žena z Brna kradla. Do podpaží si strčila zákusek

Neobvyklý případ krádeže hlásí moravská metropole, kde se do povědomí strážníků tučným písmem zapsala šestačtyřicetiletá zákaznice supermarketu. Ženu honila mlsná, a tak si navzdory letním vedrům oblékla kabát a zamířila do obchodu pro sladký zákusek, který si nacpala do podpaží. Jenže narazila na pozorného sekuriťáka.

Dezertu chtivá zákaznice si zašla do obchodního domu, aby si zpříjemnila státní svátek. V regálu si vyhlédla sladký pokrm, který si s chutí strčila mezi ruku a tělo. Skrýš v prostoru, kam si lidé obvykle dávají teploměr, odhalil pozorný strážce supermarketu. Netrvalo dlouho žena obléknutá do kabátu se zapotila ještě více. 

Byla bez dokladů a strážníkům během krátké chvíle nadiktovala dva různé roky narození, a navíc i některé osobní údaje své příbuzné. Oproti reálnému věku se takto snažila omladit dokonce o třináct let,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba

Strážníkům s ulhanou zlodějkou docházela trpělivost. Po chvíli navíc zjistili, že případ bude vhodný spíše pro státní policii. Na služebně policistů se ukázalo, že nepoctivá zákaznice má z minulosti na kontě nejeden vroubek, a tak příchod slovanských věrozvěstů pachatelce ještě více zhořkl. „Protože za majetkovou kriminalitu byla v minulosti už pravomocně odsouzena, je podezřelá z trestného činu,“ dodal Šoba. 


 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Dvůr Králové nad Labem

Štítky Brno, Krádež, Supermarket, Pot, Vedro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

aha, takže NEJVĚTŠÍ PROBLÉM dnešního brna je: umolousaná CI*GOŠ*KA se zasmrádlám zákuskem pod zapařenou tlapou! :-/// tak paráda, v brně žádná STOKA ani jiné průsery vůbec nejsou, že... :-)))

Pátek, 8. července 2022, 19:56Odpovědět

Václav Mach

Tlustá, zapařená, ulhaná zlodějka dyla i permanwntně opálená !

Čtvrtek, 7. července 2022, 12:14Odpovědět

Diskutér T.

Pod paži patří opravdu teploměr....

Čtvrtek, 7. července 2022, 11:05Odpovědět

Upocená žena z Brna kradla. Do podpaží si strčila zákusek  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.