Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zdrogovaný zloděj v Brně ujížděl před policisty na kole. Našli ho v potoce

Kuriózní honičku se zdrogovaným zlodějem mají za sebou strážci zákona z Brna. Před služebním vozem ujížděl moravskou metropolí na kradeném kole. Když ucítil, že mu při úprku docházejí síly, schoval se do potoka.

Muž, který se posilnil koktejlem pervitinu a kokainu, potrápil brněnské policisty v Králově Poli. Dvaatřicetiletého recidivisty ujíždějícího na kole si povšimla hlídka ve služebním autě. Muž odcizil hodnotný bicykl ze specializované prodejny a rozhodl se, že vozítko policistům jen tak nevydá. 

„Raději tak zkusil štěstí v předem prohraném závodě. Krátký sprint se služebním vozem nakonec zakončil odhozením kola a závěrečným spurtem po svých," popsal policejní mluvčí Petr Vala.

Při běhu byla zloději v patách mladá policistka, která je ve službě teprve několik týdnů, společně se svým kolegou. Recidivistu, který se před nimi pokusil neobratně schovat, našli v potoce. „Orientační test pak ukázal, že se před sportovním výkonem pořádně posilnil. Jenomže ani doping ve formě koktejlu pervitinu a kokainu mu nebyl nakonec moc platný," řekl Vala.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, policie, drogy, potok, Brno, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Musím opravdu uznat, že mladá policistka má skvělou fyzičku, určitě studovala na VPŠ. MV. na Horní ulici, popřípadě v Holešově - pravidelně tady chválím policii, ať se to komu líbí nebo ne....

Pátek, 1. července 2022, 11:07Odpovědět

Libor Wisz

A ta nová šikovná sympaťanda u sboru je svobodná ?? Kdyžtak ať napiše ... Vim kde maji fakt nejlepsi gyros !!! tady v brne ;) mala pozvanka na rande :)

Pátek, 1. července 2022, 10:32Odpovědět

Zdrogovaný zloděj v Brně ujížděl před policisty na kole. Našli ho v potoce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.