Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Okradli mě, hulákal celostátně hledaný muž v brněnském obchoďáku

Dramatickou scénu odehrál v obchodním domě v centru Brna muž, který podle svých tvrzení přišel o mobilní telefon. Vzít mu ho měl devatenáctiletý mladík. Při řešení jejich konfliktu se však ukázalo, že větší problémy se zákonem má sám údajně okradený.

O pomoc v obchodním domě v moravské metropoli neúnavně volal osmatřicetiletý muž. Jeho výkřiky zaslechla také blízko se nacházející hlídka strážníků, která k dotyčnému přispěchala. Muž si stěžoval, že mu neznámý mladík odcizil telefon. „Podařilo se mu ho prý ale dostihnout a získat od něj mobil zpátky. Strážníkům pak už jen údajného zloděje ukázal. Devatenáctiletý mladík hlídce tvrdil, že si telefon od původního majitele koupil," řekla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Starší muž s takovým tvrzením nesouhlasil a okolí přesvědčoval, že svůj mobilní telefon mladíkovi pouze půjčil. Při hlasité slovní potyčce přitom oba zúčastnění měnili své původní verze události. Jak se navíc ukázalo, údajně okradený muž byl v celostátním pátrání. Lépe na tom nebyl ani jeho sok. „Po chvíli vyšlo najevo, že mladík podezřelý z krádeže telefonu má ve své tašce několik kusů oblečení, které byly ještě zajištěny bezpečnostními čipy. Strážníci proto případ předali republikovým kolegům," uvedla Skřivánková.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky městská policie, strážníci, krádež, pátrání, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

ZLODĚJ HULÁKÁ CHY´TE ZLODĚJĚ.......CO SE TADY UŽ DĚJE???

Neděle, 26. června 2022, 08:33Odpovědět

Jiří Kučera

Kdyby držel hubu...

Středa, 22. června 2022, 21:21Odpovědět

Okradli mě, hulákal celostátně hledaný muž v brněnském obchoďáku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.