Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Bál jsem se o jeho zdraví, vysvětlil muž z Brna, který kamarádovi sebral telefon

Pro sebrání mobilního telefonu svého kamaráda si podle strážníků našel neobvyklou výmluvu muž z Brna. Podle svých slov připravil přítele o telefon za desítky tisíc korun proto, že měl obavu o jeho zdraví. Teď je podezřelý ze spáchání trestného činu.

Ztrátu telefonu řešil v centru moravské metropole sedmadvacetiletý muž. Mobil za dvacet tisíc korun mu pod pohrůžkou vzal jeho vrstevník poté, co se spolu dali do řeči. Po internetu stihl okradený muž přístroj zablokovat, aby jej nemohl využívat nikdo jiný a ke ztrátě přivolal strážníky. „I díky informacím od svědků se strážníkům podařilo údajného zloděje dopadnout jen krátce po přijetí oznámení na lince 156. Osmadvacetiletý muž měl odcizený mobil ještě u sebe," řekl mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Když se hlídka ptala mladého muže na vysvětlení odcizení telefonu, přišel s nečekanými slovy. Strážníkům oznámil, že vzal známému mobil proto, že měl obavu o jeho zdraví. „Případ s podezřením na spáchání trestného činu strážníci předali policistům," řekl Šoba.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krádež, strážníci, městská policie, trestný čin, zdraví, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bál jsem se o jeho zdraví, vysvětlil muž z Brna, který kamarádovi sebral telefon  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.