Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rozvodová dohra v Brně. Žena v autě pobodala manžela

Pokus o vraždu řeší v posledních dnech jihomoravští kriminalisté v moravské metropoli. Na stůl se jim dostal případ pobodaného muže, za jehož zraněními stojí jeho manželka. Ta za svůj čin může strávit až dvacet let za mřížemi.

K incidentu, který vyvrcholil pokusem o vraždu, došlo podle policistů v úterý večer v brněnské Bystrci. Náhodný svědek si na ulici povšimnul muže, který se pohyboval okolo auta a byl viditelně zakrvácený. K pobodanému vyjela nejbližší policejní hlídka, která spolu s dalšími osobami na místě poskytla zraněnému první pomoc.

Ukázalo se, že ve voze došlo k hádce mezi manželským párem, který momentálně prochází rozvodovým řízením. Spor vyvrcholil pobodáním. Hlídka na místě zadržela podezřelou ženu.

„Případ si převzali jihomoravští kriminalisté, kteří po provedení nezbytných úkonů obvinili ženu ze zvlášť závažného zločinu vražda ve stádiu pokusu. Stíhaná je vazebně, ve vězení může strávit až dvacet let," řekl dnes mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pokus o vraždu, trestný čin, policie, Brno, Pavel Šváb, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozvodová dohra v Brně. Žena v autě pobodala manžela  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.