Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Grilovačka v Brně skončila vraždou. Muž bodnul známého při chystání masa

V tragédii se proměnilo setkání v brněnské chatové oblasti. Padesátiletý muž se při chystání masa na grilování dostal do konfliktu se svým známým a po slovní rozepři jej smrtelně bodnul nožem. Za vraždu si může odsedět až osmnáct let za mřížemi.

Muže bez známek života nalezli jihomoravští policisté v chatové oblasti Zaječí hora v moravské metropoli. Tělo museli z příkrého koryta vyprostit přivolaní hasiči. Po jeho otočení bylo patrné, že za smrt člověka může bodné zranění. „Případ tak převzali kriminalisté. Ohledáním místa nálezu, širšího okolí a šetřením v okolí místa nálezu se podařilo ustanovit chatku, před kterou mělo dojít k osudnému konfliktu," uvedl dnes mluvčí policistů Pavel Šváb.

K nalezení mrtvého dvaapadesátiletého muže došlo podle policie v pátek 10. června a práci na vyšetřování ztěžoval vydatný déšť. Výslechy svědků ale vedly k padesátiletému chataři, který u sebe předchozí den hostoval setkání. Ten se pod tíhou důkazů k vraždě doznal. „Před chatou se oběť dostala s obviněným do slovního konfliktu. Muž, který v té době připravoval maso na grilování, vzápětí poškozeného bodnul nožem. V konfliktu hrál značnou roli i alkohol," řekl Šváb.

Obviněného stíhají policisté pro zvlášť závažný zločin vraždy. Ve vazbě si nyní počká na rozhodnutí o trestu, hrozí mu až osmnáct let za mřížemi.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, vražda, vyšetřování, trestný čin, maso, Brno, Pavel Šváb, Zaječí hora (Krušné hory)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Grilovačka v Brně skončila vraždou. Muž bodnul známého při chystání masa  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.