Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

V Brně chytili zlodějku mobilů, která místo občanky používá Facebook

Smolný den si vybrala mladá žena v centru Brna, kterou při procházce městem okradla zlodějka o mobilní telefon. Smutnit ale nemusela dlouho. Nepoctivou brzy chytila městská policie, která si od ní vyžádala osobní doklady. Místo nich ale podezřelá ukázala profil na Facebooku.

Okradená měla štěstí. Všimla si totiž velmi rychle, že postrádá telefon, což oznámila na tísňové lince 156. Navíc si pamatovala, kdo za krádeží nejspíše stojí. Strážníkům předala přesný popis podezřelých lapků. Jednalo o ženu, kterou doprovázel kamarád. Strážcům brněnského zákona netrvalo dlouho a brzy našli hledané potížisty. 

Hlídka zjistila, kudy zmíněná dvojice odešla a osoby odpovídající popisu dostihla ještě poblíž. Dívka podezřelá z krádeže u sebe neměla doklady a hlídce navrhovala, aby si její osobní údaje ověřila podle profilu na sociálních sítích,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba

Městská policie nepřistoupila na to, aby si ženu proklepla prostřednictvím Facebooku. Přivolali státní policisty, kteří zjistila další informace a případ si převzali. „Dívka bez dokladů navíc byla v celostátním pátrání,“ dodal Šoba s tím, že telefon se vrátil znovu ke spokojené majitelce. 

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky Brno, Strážníci, Krádež, Mobily, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně chytili zlodějku mobilů, která místo občanky používá Facebook  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.