Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Moje lečo je pryč, naříkala důchodkyně z Brna a vypuklo tajemné vyšetřování

Záhadný případ ztraceného leča zaměstnal včera brněnské strážníky. Na linku 156 se městské policii ozvala seniorka, která se rozzlobila při návštěvě svého sklepa. Zjistila totiž, že jí z police zmizely uložené sklenice se zavařeninou.

S těžko vysvětlitelnou situací se na strážníky obrátila sedmdesátnice z brněnského Starého Lískovce. Chuť na lečo ji totiž přešla ve chvíli, kdy otevřela dveře sklepní kóje a jen marně hledala sklenice se zavařeninou, které si tam uložila. Dveře do sklepa ani do jeho jednotlivých oddělených částí přitom nijak poškozené nebyly. „Žena však spolehlivě věděla, že se jí vytratila mimo jiné sklenice s lečem. Strážníci se mohli na vlastní oči přesvědčit, že dveře včetně zámků jsou zcela netknuté," popsal dnes mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Záhadný případ vyřešila hlídka strážníků obratem. Jak se ukázalo, nebyly zmizelé předměty dílem zloděje. Maďarská pochoutka se vytratila ve chvíli, kdy si pro ni přišli seniorčini příbuzní, kteří společně s ní kóji využívají a mají od ní klíče. „S tím byla žena naprosto ztotožněná a vysvětlení od rodiny ji uklidnilo. Strážníci tak mohli dál pokračovat v plnění svých úkolů, mezi něž patří mimo jiné předcházení vloupání do sklepů," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky městská policie, strážníci, vyšetřování, lečo, Brno, sklenice, sklep, Starý Lískovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Emil Figl

Ukázkový příklad vrcholné kriminalistiky i žurnalistiky! Smekám!

Sobota, 7. května 2022, 21:04Odpovědět

Diskutér T.

Hluboce smekám před prací MP. Brno - zaslouží si velké poděkování za trpělivost, kterou musí s mnohými občany mít - jejich práce je opravdu záslužná...

Pátek, 6. května 2022, 13:47Odpovědět

Moje lečo je pryč, naříkala důchodkyně z Brna a vypuklo tajemné vyšetřování  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.