Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Muž v Brně se čtyřmi promile spadl ze skútru. Na policisty ukazoval prostředník

Nehybně ležící člověk uprostřed kolejiště v centru Brna vyděsil hlídku městské policie i kolemjdoucí. Ukázalo se, že muž havaroval na skútru, který zůstal ležet opodál. Brněnští strážníci se muži snažili pomoci, na oplátku se ale dočkali jen vulgárních gest.

K děsivě vypadající nehodě došlo na pomezí brněnské Nádražní a Masarykovy ulice. Jak ukazují pořízené kamerové záznamy, muž na skútru neovládl svůj stroj a při odbočování upadl na zem. „Vše nasvědčovalo tomu, že muž zřejmě nezvládl řízení a v zatáčce dostal smyk. Domněnku hlídky městské policie potvrdili i přítomní svědci, kteří už mezitím přivolali záchrannou službu," uvedla dnes mluvčí brněnských strážníků, kteří k muži přispěchali, Markéta Skřivánková.

Hlídka městské policie začala zjišťovat, jaký je řidičův zdravotní stav a zkontrolovala jeho základní životní funkce. Muž byl při vědomí, viditelná zranění neměl, ale z jeho dechu byl silně cítit alkohol. Navíc nedokázal osmačtyřicetiletý muž srozumitelně odpovědět na pokládané otázky a na dotazy strážníků reagoval zdviženým prostředníčkem.

„Dechová zkouška přinesla výsledek přes čtyři promile alkoholu. Zdravotníci muže nejprve ošetřili a následně převezli do nemocnice, případem se budou dále zabývat republikoví kolegové," řekla Skřivánková.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky nehoda, doprava, opilost, městská policie, strážníci, Brno, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně se čtyřmi promile spadl ze skútru. Na policisty ukazoval prostředník  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.