Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž v Brně daroval jídlo ženě. Za dobrý skutek ho její přítel okradl, zbil a ukázal psa

K ostré potyčce došlo v centru moravské metropole, kde se do sebe pustili dva muži kvůli ukradenému batohu. Oba pozdější soupeře dala dohromady žena, která oslovila na ulici kolemjdoucího, aby jí dal peníze. Místo finanční podpory dostala část jeho nákupu, což Brňanka ocenila a za odměnu dobrodince seznámila s problémovým přítelem a psem.

Na počátku celého konfliktu byla žena, která loudila z čtyřiačtyřicetiletého pěšího peníze, což ale odmítl. S prázdnou ale Brňanka neodešla a náležitě se odměnila. „Oslovený jí věnoval část svého nákupu a v reakci na přívětivý skutek, přišla od ženy nabídka, že ho seznámí s přítelem a jeho psem,“ popsal Pavel Šoba, mluvčí Městské policie Brno. 

Seznámení se nakonec zvrtlo. Po běžných frázích se pětapadesátiletý přítel osmělil a sebral novému známému batůžek. V něm měl o více než deset let mladší muž doklady nebo věci v hodnotě desítek tisíc korun, což se majiteli vůbec nelíbilo. Netrvalo dlouho a strhla se rvačka, kterou ukončil až příjezd strážníků. „Čtyřiačtyřicetiletý muž zraněný na ústech měl i drobný šrám na zádech, nabízené ošetření však opakovaně odmítl. O jedenáct let starší protivník poranění neměl,“ dodal Šoba s tím, že případ městská policie předala s podezřením na spáchání trestného činu předali státním policistům.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Brno, Strážníci, Rvačka, Centrum, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně daroval jídlo ženě. Za dobrý skutek ho její přítel okradl, zbil a ukázal psa  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.