Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Děti z brněnské mateřinky otravoval celostátně hledaný muž

Nepříjemný zážitek mají ze sebou děti z brněnské mateřinky, které uprostřed dopolední zábavy na zahradě obtěžovala nevyžádaná návštěva. U plotu se usídlil a pořvával jednatřicetiletý muž. Jelikož pedagogický sbor usoudil, že se nejedná o žádného rodinného příslušníka, vytočil tísňovou linku 156.

Potížista, který si namířil k bohunické mateřince, vzbudil pozornost už při svém příchodu. Začal se předvádět u plotu zahrady, kde si žáčci zrovna užívali čas na čerstvém vzduchu. Zpozorněli také učitelé, kterým chování jednatřicátníka přišlo nevhodné a podezřelé.

Personálu nebyla jeho tvář z dřívějška vůbec povědomá a nic nenasvědčovalo ani tomu, že by mohlo jít třeba o strýce, který v předstihu přišel někoho vyzvednout. Mnohé už sám napověděl tím, že se zastavil u plotu a hlasitým křikem zcela nepochopitelně rušil dětem zábavu. Pak náhle klesl k zemi a usnul,“ popsal Pavel Šoba, mluvčí brněnských strážníků, kteří po volání pedagogů vyrazilo do akce. 

Strážníci spáče vzbudili a žádali vysvětlení, ke kterému se provokatér neměl. Brzy se ukázalo proč. Figuroval totiž v hledáčku policie. „Ověřením totožnosti hlídka zjistila, že muž figuruje v celostátním pátrání, takže ho předala republikovým policistům,“ dodal Šoba.


 

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Brno, Strážníci, Pátrání, Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Děti z brněnské mateřinky otravoval celostátně hledaný muž  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.