Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Dvojici lupičů s pistolí vyhnala z prodejny v Brně statečná prodavačka

Nevydařený pokus o získání hotovosti předvedla dvojice mužů v Brně. Pachatelé se vybavili zbraní a společně přepadli prodejnu potravin. Plán, který si pro získání peněz připravili, ale překazila aktivní prodavačka.

Brněnští kriminalisté pátrají po identitě dvou mužů, kteří suverénně zamířili do malého obchodu v ulici Labská. Před prodejnou si pachatelé nasadili černé kukly a vstoupili dovnitř. „S pistolí a taškou v ruce jeden z mladíků přistoupil k prodavačce a požadoval po ní vydání peněz. Žena za pultem se ovšem zachovala nečekaně velmi statečně," řekla mluvčí jihomoravských policistů Andrea Cejnková.

Žena se nenechala zastrašit a na pachatele začala křičet, že žádné peníze nevydá. Muže s pistolí se dokonce pokusila vyhnat také fyzicky. Překvapenému lupiči při tom na zem vypadla zbraň. Rychle ji sebral a i s kumpánem z obchodu utekl s prázdnou. 

Celou událost zachytila bezpečnostní kamera. „Jakékoliv informace k osobám na záběrech prosím sdělte policistům přes tísňovou linku 158," uvedla Cejnková.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky prodavač, Brno, peníze, Žena za pultem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojici lupičů s pistolí vyhnala z prodejny v Brně statečná prodavačka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.