Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Brno zaskočil agresivní opilec. Napadl ženu a skákal na projíždějící auta

Jako smyslu zbavený se choval osmatřicetiletý muž v brněnské Bystrci, kde se kvůli svému nevybíravému chování dostal do konfliktu hned s několika Brňany. Nejprve napadl ženu, poté jejího manžela, následně začal skákat do silnice na projíždějící auta, aby se na závěr pustil do potyčky s hlídkou městské policie.

Celý spor začal bezdůvodným napadením ženy, kterou se posléze rozhodl bránit její druh. Útoky agresora, jenž byl posilněný notnou dávkou alkoholu, se podařilo odrazit i díky pohotovým kolemjdoucím, a tak dvojice vyvázla bez zranění. To ale nebylo vše, co opilec předvedl. Po atacích se vrhl na motoristy.

Začal vbíhat před projíždějící vozidla, která musela prudce brzdit. Jednomu z nich prý dokonce skočil na kapotu a sedl si na ni,“ popsala Markéta Skřivánková, mluvčí Městské policie Brno, kterou do akce povolali svědci případu. 

Jakmile hlídka strážníků dorazila na místo, spatřila potížistu. Měl zranění v obličeji a byl nebývale vulgární na všechny, kdo šel náhodou okolo. Nakonec se pustil do strážníka, jehož fyzicky napadl. Strážcům zákona proto došla s opileckými výstřelky trpělivost, a tak muže, jenž brzy oslaví kulaté narozeniny, spoutali. 

Za doprovodu hlídky odjel sanitkou na ošetření do nemocnice. Odtud s necelými dvěma promile zamířil na záchytnou stanici. Po vystřízlivění bude podezření z přestupku proti občanskému soužití a neuposlechnutí výzvy vysvětlovat úředníkům,“ dodala Skřivánková.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP LIberec

Štítky Brno, Strážníci, Napadení, Alkohol, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno zaskočil agresivní opilec. Napadl ženu a skákal na projíždějící auta  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.