Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Tvrdé napadení v šalině. Pár v Brně zlomil revizorce kost v obličeji

Agresivní chování předvedli mladí lidé v Brně, které při rutinní kontrole oslovila revizorka. K očekávanému předložení jízdenek totiž nedošlo, a z poklidné diskuze se rozhovor proměnil v šarvátku. Překvapená žena skončila se zlomeninou v obličeji.

K nečekanému napadení, které skončilo poraněním revizorky, došlo v polovině letošního března v tramvaji číslo 3. Při jízdě k zastávce Jugoslávská, která se nachází na hranici takzvaného brněnského Bronxu, přistoupila žena k mladému páru.

Společně postávali v prostoru druhých dveří, přičemž revizorka byla k východu z vozu otočená zády. „V ten okamžik přijela tramvaj do zastávky, kde cestující začali vystupovat a nastupovat. Vzniklé nepřehledné situace využil kontrolovaný pár k tomu, že revizorku napadl a vytlačil ven z vozu," popsal dnes mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

V tlačenici dostala překvapená revizorka ránu pěstí do obličeje a kontrolovaný pár se vydal na útěk. Jak tvrdě na ženu mladí lidé zaútočili, se ukázalo při následném ošetření v nemocnici. „Kontrolorka utrpěla zlomeninu v obličeji. Policisté, kteří se nyní případem zabývají, mají k dispozici záběry z vozu, kde jsou muž a žena zachyceni při kontrole. Pokud je tedy poznáváte, volejte linku 158," vyzval veřejnost Chaloupka.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení, hromadná doprava, policie, pátrání, Brno, Bronx

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Janek

Z pokuty 1500 kč jim hrozí vězení.

Středa, 20. dubna 2022, 14:55Odpovědět

Baron Kocharovski

žádná rána pěstí na videu zachycena není. takže krmíte lidi zase jen VYLHANÝMI BLÁBOLY. ani se nedivím, že při cenách jízdeného dnes mnozí jezdí bez jízdenky a nebo upřednostní auto. (nějakých 10 minut asi za 15 kč)?! to je absurdní! (ale nevím, zda tento příklad ještě platí); mhd už dlouho nepoužívám. a ještě: na jedné straně dpmb inkasuje drahé jízdné, ale třeba senioři, ukrajinci, ale i příbuzní zaměstnanců z dpmb jezdí zadarmo. :-( (výhodu u zaměstnanců dpmb chápu, je to bonus zaměstnavatele), ale proč i příbuzní?! zaměstnanci + příbuzní, čítá cca 10.000 lidí (a to není zrovna málo).

Sobota, 16. dubna 2022, 09:29Odpovědět

Tvrdé napadení v šalině. Pár v Brně zlomil revizorce kost v obličeji  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.