Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž v Brně si vykračoval po čtyřproudovce. Jdou mi po krku dva známí komici, vysvětlil

Pozornost řidičů i hlídky městské policie na sebe strhl osmačtyřicetiletý muž v Brně, který si to štrádoval středem čtyřproudové silnice na Kolišti. Jen zázrakem nezpůsobil nehodu. Přesto si zadělal na problémy, protože po diskuzi se strážníky na ně nečekaně zaútočil. Své jednání vysvětlil tím, že mu jsou v patách dva známí čeští komici.

Chodec kráčí uprostřed vytěžované dopravní tepny, takové hlášení dostali od projíždějících řidičů brněnští strážníci. Motoristé, aby zabránili nehodě, prudce brzdili. Díky tomu vyvázl podivín bez zranění. Další komplikace už nepřipustila hlídka, která muže doslova odtáhla na chodník a žádala vysvětlení, proč ohrožuje dopravní provoz.

Pěší nedokázal hlídce své jednání vysvětlit, byl zmatený a většinu času si mluvil sám pro sebe. Strážníkům například tvrdil, že spolupracoval se známou dvojicí bavičů, kteří mu teď údajně chtějí ublížit,“ popsala mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Strážce zákona nakonec chodec, jehož pojí údajné přátelství dvojicí komiků, jejichž jména strážníci neuvedli, ještě potrápil. Když se hlídka dožadoval zpět občanské průkazu, nečekaně zaútočil. Strážníka kopl a ohnal se. 

Skončil proto v poutech. Testy na alkohol a drogy přítomnost těchto látek v těle vyloučily, přivolaní zdravotníci proto muže převezli do psychiatrické nemocnice. Případ s podezřením na spáchání trestného činu pak strážníci předali republikovým policistům,“ dodala Skřivánková. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Chodec, Přestupek, Glacis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně si vykračoval po čtyřproudovce. Jdou mi po krku dva známí komici, vysvětlil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.