Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Velikonočním Brnem sprintovala opilá žena s ukořistěným kinder vajíčkem

Poctivý běžecký výkon předvedla dvaatřicetiletá žena, která navštívila prodejnu v centru Brna. Běžkyně posilněná notnou dávkou alkoholu ukořistila v obchodě kinder vajíčka, rum a poté pelášila s kořistí pryč. Sportovní vložce v podání opilé přihlíželi také strážníci, kteří se za sprinterkou vydali.

Počínání dvatřicátnice bylo hlídce podezřelé od začátku. Proto vyběhla za nepoctivou zákaznicí, která odmítala i přes zákonné výzvy zastavit své rozkmitané končetiny. Nakonec ale ženu zradila kondice, a tak ji strážci zákona brzy dostihli, což nesla zlodějka velmi nelibě.

Mezi hrstku vulgárních urážek vklínila ještě pohrůžku, že skočí do řeky a prudkým trhnutím dala najevo, že své odhodlání myslí vážně. Nic takového však strážníci nepřipustili a nasadili jí pouta,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Strážníci po dopadení pachatelky začali pátrat, proč měla žena tak naspěch. Zjistili, že v kapse schraňuje kinder vajíčko a rum v celkového hodnotě 349 korun. Jelikož zboží nepoškodila, vrátilo se do regálu obchodu. Následná dechová zkouška přinesla hodnotu 2,77 promile, a tak v doprovodu hlídky městské policie odvezla sanitka ženu na záchytnou stanici. Kromě majetkového prohřešku je podezřelá i z přestupků proti veřejnému pořádku,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelová

Štítky Brno, Strážníci, Kinder, Vajíčko, Velikonoce, vejce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velikonočním Brnem sprintovala opilá žena s ukořistěným kinder vajíčkem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.