Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zapojil se i pátrací tým ze Slovenska. Denisa z Brna je stále pohřešovaná

Už více než měsíc zoufale čekají příbuzní Denisy Tirpákové z Brna na chvíli, kdy mladou ženu znovu spatří. Dvacetiletá Denisa, která může být v ohrožení života, zmizela na začátku března a od té doby se po ní slehla zem. Do pátrání se zapojuje veřejnost i slovenský SAR team.

Pohřešovanou Denisu nespatřili nejbližší už od odpoledne 7. března, kdy se Brňanka nevrátila domů z centra města, kde se setkala se svým psychologem. Stopy po ní končí v Grohově ulici. Ačkoli se za poslední měsíc objevila například indicie, že se měla mladá žena vydat do Znojma, kamerové záznamy její pohyb od osudného odpoledne nepotvrdily.

Podle příbuzných může být Denisa, která trpí psychickým onemocněním, kdekoli v České republice. Kvůli svému zdravotnímu stavu akutně potřebuje léky, které již dlouhých šestatřicet dní nemá u sebe. Její telefon je nedostupný, nepřihlásila se na sociální sítě, ani nepoužila platební kartu. Cestovat hromadnou dopravou může s nasazeným černým respirátorem.

Pátral i SAR team

Aby Denisini blízcí rozšířili informace o pohřešované ženě mezi veřejnost, založili facebookovou skupinu Hledá se Denisa Tirpáková. Ta nyní čítá už necelé dva tisíce členů, kteří se snaží do pátrání vložit. „Prosíme, kdo můžete, sdílejte a dívejte se kolem sebe, vylepujte plakáty, nebo se s námi zapojte do pátrání," naléhají správci skupiny ve zprávách.

Vrať se nám, Denisko. Ženu z Brna, která je v ohrožení života, blízcí stále pohřešují

Jihomoravští policisté již více než týden marně pátrají po mladé ženě, která se nevrátila domů. Denisa z Brna potřebuje medikaci a podle svých blízkých může být v ohrožení života. Denisko naše, vrať se nám prosím, vzkazují ženě přátelé.

Informace o zmizení Denisy se objevily v celorepublikových médiích a pronikly i do slovenských deníků. Do pátrání se na popud veřejnosti zapojil také slovenský záchranný SAR team, který se specializuje na pátrání po nezvěstných osobách. O víkendu se členové vydali do Česka, aby pročesali místa, na která se Denisa ráda vracela. Hledání ale nebylo úspěšné, a dvacetiletá žena tak nadále zůstává v policejní databázi pohřešovaných.

Denisu je možné poznat podle tetování na levém předloktí a jizev na obou předloktích. „Žena je menší postavy (168 až 170 cm) a má hnědočerné vlasy. V nose nosí piercing. Oblečená byla do černých kalhot a černé bundy. Na zádech pak měla menší růžový batoh. Jestliže víte, kde by se mohla pohřešovaná žena zdržovat, volejte neprodleně tísňovou linku 158," uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SAR team, archiv rodiny

Štítky denisa tirpáková, pohřešovaní, policie, pátrání, sar team, Brno, Slovensko, Česko, Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zapojil se i pátrací tým ze Slovenska. Denisa z Brna je stále pohřešovaná  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.