Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

V brněnském supermarketu se potácela opilá matka s dětmi. Vnoučata vyzvedla babička

Divit se nestačili zákazníci supermarketu na západě Brna, kde se mezi regály s potravinami ploužila viditelně opilá matka dvou malých dětí. Špatné kondice třicetileté ženy si všimli také strážníci, kteří se v obchodě nacházeli. Naznali, že maminka není schopná se o caparty postarat, a tak se ke slovu dostala babička.

Že není něco v pořádku si všimla hlídka hned na první pohled. Matka vrávoravou chůzí pochodovala mezi ostatními návštěvníky a přitom nevěnovala prakticky žádnou pozornost svým dvěma potomkům ani v akci nabízeným potravinám. Strážníci si proto přišli s ženou promluvit. Jenže i to byl pro opilou náročný úkol. 

Před hlídkou nesrozumitelně artikulovala, ale výzvu k prokázání totožnosti vzala na vědomí a vytáhla občanský průkaz. Po odmítnutí dechové zkoušky přestala ovládat své chování, vyjadřovala se vulgárně a strážníkům opakovaně nadávala,“ popsal mluvčí Městské policie Brno Pavel Šoba.

Strážníci usoudili, že třicátnice není schopná se o děti postarat a zavolali na ni policii. Do akce se dostala nakonec babička, která si vnoučata vyzvedla.  „Kromě policistů se případem budou dále zabývat i sociální pracovníci. Žena je navíc podezřelá ze znevážení úřední osoby,“ dodal Šoba.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jitka Koudelková

Štítky Brno, Nakupování, Alkohol, Babička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V brněnském supermarketu se potácela opilá matka s dětmi. Vnoučata vyzvedla babička  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.